The Pitcher 2017 için geri sayım başladı!

Güncelleme Tarihi:

The Pitcher 2017 için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 10:11

EMEA’nın gelecek vaat eden girişimleri ile yeni fırsatlar arayan yatırımcıları her yıl İstanbul’da bir araya getiren The Pitcher’ın 2017 etkinliği için başvurular tamamlandı.

Haberin Devamı

15 Nisan’da Workinton Levent 199’da gerçekleştirilecek olan The Pitcher 2017’de, başvurular arasından seçilecek en iyi 20 girişim, aralarında Hasan Aslanoba, Varol Civil, Oltaç Ünsal, Bahadır Pekkan ve Cem Soysal gibi isimlerin bulunduğu 50’yi aşkın yatırımcıyı yeni fikirlerle etkileme şansı bulacak.

Girişimlere özel ödüllerin de dağıtılacağı etkinlikte, girişim sunumlarıyla eş zamanlı olarak konferans, seminer ve atölyeler düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olacağı The Pitcher 2017, bu yıl ikinci kez Insprad tarafından gerçekleştiriliyor.

Tamamı etkinlik bünyesindeki yatırımcılardan oluşan jürinin seçeceği girişimler, TEB ÖZEL Melek Yatırım Platformu, Turkcell Arıkovanı, ODTÜ Teknokent, TEB Girişimci Evi, Etkin Proje ve Technolera’dan ödül alacak.

Haberin Devamı

Katılımcılar, yatırımcı sunumlarına eş zamanlı olarak düzenlenecek yan oturumlara ücretsiz katılabilecek. Madalyonun İki Yüzü oturumu yatırımcı gözünden girişimciyi, girişimci gözünden yatırımcıyı tartışacakken, Hürriyet Ventures panelinde ise Hürriyet'in CEO'su Çağlar Göğüş sahnede olacak. Pitch Persuasion and Delivery isimli oturumda ise girişimciler ve girişimci adayları Peter Hopwood’dan iyi bir yatırımcı sunumu oluşturmanın inceliklerini öğrenecek.

***

The Pitcher

Tarih: 15 Nisan Cumartesi

Saat: 09.00-20.00

Mekân: Workinton Levent

Yerinizi ayırtmayı unutmayın: www.thepitcher.org

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!