The Last of Us dizisi için sürpriz açıklama

Güncelleme Tarihi:

The Last of Us dizisi için sürpriz açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2020 08:48

PS3 konsolları için satışa sunulduğunda büyük ses getiren ve Remastered sürümü ile PS4'lere de gelen The Last of Us, son olarak The Last of Us Part 2 ile oyuncuların karşısına çıktı. Şimdi ise bu yapımın dizisi bekleniyor ve dizinin yapımcılığını üstlenecek olan Craig Mazin, sürpriz bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

19 Haziran'da satışa sunulan The Last of Us Part 2 ile birlikte oyunun hikayesi de tartışma konusu olmuş ve ilk oyundaki hikayenin daha farklı devam etmesi gerektiğini düşünen binlerce oyuncu, oyuna negatif puan vermişti. Diğer yandan oyun grafikleriyle, oynanışıyla pek çok oyuncudan tam not almayı başarmıştı.

Şimdi ise oyunun dizisi yeniden gündeme geldi. Bir süredir konuşulan The Last of Us dizisi bilindiği üzere HBO'da yayınlanacak. Ancak yeni diziyle ilgili çok fazla bilgi henüz yok. Dizinin yapımcılığını üstlenen Craig Mazin ise BBC'ye verdiği bir demecinde sürpriz açıklamalar yaptı.

The Last of Us dizisi için sürpriz açıklama

"Bir yapımın lisans hakları el değiştirdiğinde hayranlar, yapımcının orijinal yapıma saygı duymadan bir iş çıkaracağını sanıyor. The Last of Us dizisinde orijinal hikayeden bir çıkarma yapılmayacak" sözlerini kaydeden Mazin, dizi ile oyunun hikayesinin geliştirileceğini, ancak oyundan kopuk bir dizi olmayacağının altını çizdi.

Haberin Devamı

Yeni dizinin ne zaman yayınlanacağı ve kimlerin oynayacağı henüz bilinmezken, diziden bir fragman dahi gelmiş değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!