Snapchat'de toplu Snap nasıl atılır? Snapchat toplu Snap atma (Android & Iphone)

Güncelleme Tarihi:

Snapchatde toplu Snap nasıl atılır Snapchat toplu Snap atma (Android & Iphone)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 03:47

Snapchat uygulamasında herkese teker teker Snap atmak biraz daha zor olabilir. Bir kısayol hazırlayarak Snapchat Toplu Snap Atma işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu nedenle de pek çok kişi toplu olarak nasıl snap atılır merak ediyor. Bu işlem aslında çok basit bir işlemdir. Bunun için grup oluşturmanıza bile gerek kalmaz. Bunun için sadece gösterdiğimiz adımları takip etmeniz gerekir. Snapchat'de toplu snap nasıl atılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Snapchat ile birlikte arkadaş listenizde yer alan kişilere toplu bir şekilde fotoğraf gönderme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda fotoğraf çektikten sonra ‘a dokunmanız ve daha sonra da fotoğrafı göndermek istediğiniz kişileri seçerek yeniden 'una dokunmanız yeterlidir.

 Snapchat'de Toplu Snap Nasıl Atılır?

 Snapchat, uzun zamandır pek çok kullanıcının kullandığı favori sosyal ağlarından biridir. Facebook gibi rakiplerinden daha farklı olarak Snapchat, günlük kullanım bakımından her şeyi biraz daha eğlenceli yapan hizmete çok daha taze bir his veriyor. Facebook'a ait olan Instagram gibi rakipler Snapchat'ın özelliklerini yeniden oluşturmaya ve kopyalamaya devam ederken de, orijinal ve geçici fotoğraf paylaşım uygulaması ise hala kalplerimizde önemli bir yer tutuyor. Sadece özel AR filtreleri, özel coğrafi filtreler de oluştururken kullanım kolaylığı ve aynı zamanda konumunuzu paylaşan Ek Harita gibi yeni fikirler vardır. Uygulama ve gizlilik tarafından sunulan samimiyet hissi sayesinde, pek çok kişi ailesine ve arkadaşlarına video ve fotoğraf göndermek için Snapchat kullanmayı seviyor.

Haberin Devamı

 Snapchat uygulamasının bir uygulama olarak nasıl kullanılacağını öğrenmek zor değildir. Snapchat'da bulunan pek çok seçenek ve özellik daha açıklanmadı. En büyük komplikasyonlardan birisi de fotoğraf gönderme ile geliyor. Uygulamaya ek olarak da sohbet seçenekleri eklendiği için Snapchat'ın ayırt edici özelliği son dönemlerde çok daha karmaşık bir hale geldi. Artık sadece bir defa fotoğraf göndermek yerine, tek bir seferde hem birden fazla galeri hem de grup sohbetlerine gönderebilir ve hatta çevrimdışı bir çözüm kullanarak hikayenizi de bir defada yayınlayabilirsiniz. Bu değişiklik sayesinde, Snapchat daha önce hiç olmadığı kadar çok mesajlaşma uygulaması şeklinde hareket eder ve sevdiklerinizle birlikte paylaştığınız fotoğrafları standart metin mesajlaşmasından çok daha kolay bir şekilde de paylaşır. Ailenize ve arkadaşlarınıza Snapchat hikayenize aynı anda birden fazla resim gönderebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Snapchat Toplu Snap Atma (Android & iPhone)

 Standart Snap'lerden daha farklı olarak, Snapchat içinde birden çok fotoğrafın gönderilmesi, uygulama içindeki sohbet seçeneğini kullanmanızı da zorlar. Vizörünüzü kullanmanın yerine, uygulamada yaptığınız çeşitli bağlantılar ile görüşme listenizi de açmak için sağa kaydırmanız gerekir. Kişiyi en son aradığınız tarihten itibaren kronolojik sırada listelenir. Fotoğraf göndermek için bir kullanıcı seçmek için, sohbet günlüğünü açmak için sohbet içinde yer alan isme dokunmanız yeterlidir. Snapchat, görüntülü ve sesli aramaları yerleştirme ve doğrudan galerinizden görüntüleri gönderme imkanı da dahil olmak üzere, doğrudan metin mesajlarının ilk olarak eklendiği 2014 yılından günümüze kadar bu ekrana çok şey kattı. Telefonunuzun resimlerini kolay bir şekilde açmak için ekranın altından yer alan galeri simgesine dokunmanız gerekir. Bu, telefonunuzda yer alan her fotoğrafı dikey bir şekilde listeler ve telefonunuzun klavyesini tipik bir şekilde görüntüleyen alanı değiştirir.

Haberin Devamı

 Buradan da göndermek istediğiniz fotoğraflara bakmak için öncelikle galeri listenizde gezinebilirsiniz. Daha sonra bir fotoğraf bulduktan sonra tercih edebileceğiniz iki seçeneğiniz bulunuyor. İlk seçenek ise, fotoğrafı basılı tutarak, görüntü için standart bir Snapchat editörünü açar. Burada ise, fotoğrafınızı çizebilir, seçtiğiniz filtreye göndermeden önce etiketleri, coğrafi filtreleri, Bitmoji'yi ya da başka herhangi bir şeyi kalbin içeriğine de ekleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!