Snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor ve açılmıyor? Nasıl düzeltilir?

Güncelleme Tarihi:

Snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor ve açılmıyor Nasıl düzeltilir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 02:27

Snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor ve açılmıyor sorunu ile kimi zaman karşılaşılabilmektedir. Bu durumun bir hata olarak algılanması, yanlış olabilmektedir. Snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor ve açılmıyor detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü popüler bir uygulama olan Snapchat, milyonlarca kullanıcıya sahip olmaktadır. Snapchat kullanıcıları fotoğraf çekme, depolama ve anlık fotoğraf paylaşma gibi özelliklerden faydalanmaktadır. Herkes tarafından sevilen Snapchat'te kimi zaman istenmeyen hatalar ile karşılaşılabilmektedir.

 Snapchat Bana Özel Fotoğraflar Gözükmüyor ve Açılmıyor?

 Kullanıcıları zor duruma düşüren kişiye özel fotoğrafların gözükmemesi ve açılmaması sorunu, nadir de olsa görülebilmektedir. Şirket sunucularında çıkan sorundan kaynaklanan özel fotoğrafların gözükmemesi sorunu, kısa süre içerisinde giderilmektedir. Dünya geneli veya Türkiye'de çıkan bir sorun, telefon kaynaklı sıkıntılar ve telefon yazılım uyumsuzluğu durumlarda, özel fotoğrafların gözükmemesi hatası alınmaktadır.

Haberin Devamı

 Snapchat uygulamasına kişiye özel fotoğrafların gözükmemesi ve açılmaması sorunu, teknik bir sorun olarak görülmektedir. Akıllı telefonların işletim sistemiyle alakalı olabilen sorun, kendiliğinden çözülebilmektedir. Aynı zamanda Snapchat uygulamasının güncellenmemesi, kişisel fotoğrafların gözükmemesi ve açılmamasına neden olmaktadır. Sorunun telefon kaynaklı olduğunu düşünenler, yazılım güncellemelerini kontrol etmektedir. Yazılım güncellemeleri yapılmışsa, sorun uygulama kaynaklı olabilmektedir.

 Snapchat uygulamasının son sürümünün yüklü olup olmadığına bakılması, sorunun çözümünde fayda sağlamaktadır. Fakat uygulamanın genel bir hataya sahip olması, kişiye özel fotoğrafların gözükmemesi ve açılmamasına sebebiyet vermektedir. Telefon açıp kapatılmalı ve başka bir wife bağlantısı denenmektedir. Telefon uygulamalar kısmından Snapchat'in durdurulmaya zorlanması da kimi zaman hatanın ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır. Snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor ve açılmıyor gibi şikayetlerde bulunanlar, bütün çözüm önerilerini denemektedir.

 Nasıl Düzeltilir?

 Snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor ve açılmıyor hatalarından şikayetçi olanlar, nasıl düzeltebileceklerini merak etmektedir. Bu sorunun tek bir çözümü olmadığı gibi olası çözüm önerileri denenmektedir. Genel sorunlarda Snapchat ekibi geliştirilen güncelleme ile sorunun giderilmesini sağlamaktadır. Ancak geliştirilen güncellemeye rağmen hala özel fotoğraflarını göremeyenler ve açamayanlar, uygulamayı silip tekrar yüklemektedir. Telefonun kendi yazılım güncellemesinden kaynaklı Snapchat özel fotoğraflar gözükmeyebilmektedir.

Haberin Devamı

 Snapchat kişiye özel fotoğrafların gözükmemesi ve açılmaması sorununda, ilk yapılacak işlem telefonun kapatıp açılması olmaktadır. Ayrıca gelecek güncellemeyi beklemek de en sağlıklı çözümler arasında yer almaktadır. Ancak kimi zaman telefonu kapatıp açmak gibi basit bir işlem ile sorun çözülebilmektedir. Kalıcı bir çözüm olmamakla birlikte telefonun ömrünü kısaltmaya yönelik bir yöntem olduğundan, önerilmemektedir.

Eski bir Snapchat sürümü ile kişiye özel fotoğraflar açılmaya çalışılmaktadır.

Telefon kaynaklı sorun olabileceği göz önüne alınarak başka bir cihazdan giriş yaparak denenmektedir.

Telefonun tarih ayarı kontrol edilmektedir.

İnternet bağlantısında sorun olma olasılığı bulunduğundan, farklı bir ağ ile denenmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

Uygulamanın kendisinde çıkan bir hatadan kaynaklanabileceğinden, yeni bir sürüm neden olabilmektedir.

Snapchat'te Bana Özel seçeneğini kullanan kişilerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Kaydedilen fotoğraf ve videolar, sadece hesap sahibi tarafından görüntülenebilmektedir. Snapchat bana özel fotoğrafların gözükmemesi ve açılmaması, genel olarak geçici bir sorun olmaktadır. Sorun kendiliğinden çözülebileceği gibi hesap sahibinin basit işlemleri yerine getirmesi durumunda fotoğraflar tekrardan açılmaktadır.

 Tüm kullanıcılar basit yöntemleri deneyerek bana özel fotoğraflarını görüntülemeye devam edebilmektedir. Uygulama kendisini sürekli olarak güncellediğinden, zaman zaman bu tarz hataların alınması son derece normal olmaktadır. Kullanıcılardan gelen geri bildirim sonrasında sorun çözüme kavuşturulmaktadır. Sorunun çözüldüğü bildirilmesine rağmen hata almaya devam edenler, farklı bir cihazdan bana özel fotoğraflarını görüntülemeyi denemektedir. Eğer farklı bir cihazda bana özel fotoğraflar görüntülenirse, sorun telefon kaynaklı yaşanmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!