Samsung Galaxy Fold'dan sonra şimdi sıra katlanan bileklikte!

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Folddan sonra şimdi sıra katlanan bileklikte
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2019 11:26

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan katlanabilir telefonlar beraberinde giyilebilir teknolojileri getirmeye başladı. Samsung bileklik haline gelebilen telefon patenti alarak müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

Katlanabilir telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte telefon ve tablet arasındaki fark iyiden iyiye ortadan kalkmış durumda. Zira katlanabilir ekrana sahip cihazlar katlanmadan önce tıpkı bir tablet haline geliyor. Galaxy Fold ile bu konuda büyük bir adım atan Samsung, LetsGoDigital'de yayınlanan görüntüye bakıldığında büküldüğü anda bileklik olarak kullanılabilen telefonu için çalışmalara başladı.

Diğer katlanabilir telefonlardan farkla dikey bir şekilde bükülebilen cihaz, şimdi den kullanıcıları heyecanlandırmış durumda. Bir diğer fark ise diğer telefonlara nazaran oldukça uzun bir ekrana sahip olması. Bununla beraber cihaz büküldüğü zaman adeta bir bilekliğe dönüşüyor. Katlandığı anda siz istemediğiniz sürece açılmayan telefonun mıknatıslı bir sistemi bulunuyor.

Haberin Devamı

Henüz yalnızca patenti alınan cihazın piyasaya sunulup sunulmayacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yine de önümüzde ki bir kaç yıl içinde kullanıcılara buluşması beklenen telefonun piyasaya çıkması halinde oldukça dikkat çekeceği düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!