Samsung Galaxy A50 güncellemesi yayında! Yeni neler var?

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy A50 güncellemesi yayında Yeni neler var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2019 12:10

Orta segment piyasasını bir hayli hareketlendiren Samsung Galaxy A50 için yeni güncelleme yayınlandı. 

Haberin Devamı

Samsung'un orta segment akıllı telefonlarından Galaxu A50, güncelleme aldı. A505FDDU1ASD6 / A505FOJM1ASD5 / A505FXXU1ASD5 sürüm numaralı güncelleme bakın ne gibi yenilikler sunuyor?

Söz konusu güncellemede çoğunlukla kamera iyileştirmeleri yapılmış. Bunlardan en dikkat çekeni ise ön kameranın açı güncellemesi. Artık ön kamera ile 68 derecelik çekimler mümkün. Aynı zamanda geniş ve dar olmak üzere iki farklı açıda çekim yapabiliyorsunuz. Bununla beraber canlı odak efekti sayısı da arttırılmış.

Söz konusu güncellemenin 632 MB boyutunda olduğunu belirtelim.

SAMSUNG GALAXY A50 ÖZELLİKLERİ 

6.4 inç'lik bir ekranla gelen ve Infinity-U ekran tasarımıyla dikkat çeken üründe 8 çekirdek işlemci kullanılıyor. Diğer yandan 4 GB RAM ve 6 GB RAM'li farklı modelleri bulunan Galaxy A50'nin depolama hafızası seçenekleri ise 64 GB ve 128 GB.

Haberin Devamı

Arka yüzünde üç kamerası bulunan telefonun ana kamerası 25 MP, diğer kameraları ise 5 MP + 8 MP. Cihazın ön yüzünde de 25 MP kamera bulunuyor. Android 9 Pie işletim sistemi yüklü olarak kullanıcılara sunulan Galaxy A50'de 4000 mAh batarya bulunduğundan, günü de kurtarabiliyor.  

Galaxy A50'nin kamera özelliklerine biraz daha yakından bakalım:

Ultra Geniş Açılı Kamerası var. ‘Akıllı düğme’ işleviyle desteklenen kamera, şimdi Geniş Çekim Modu’nun ne zaman kullanılacağını tespit edebiliyor ve önerebiliyor.

25MP ana kamera, parlak gün ışığında canlı görüntüler çekebiliyor. Karanlıkta ise, yenilikçi objektif ışık algılayıp görüntü kirliliklerini azaltarak net çekimler yapabilmenize imkan veriyor.

Derinlik objektifiyle kombine edilen kamera, sunduğu Canlı Odak deneyimi ile tam olarak nereyi vurgulamak istediğinizi seçebilmenize olanak veriyor.

Akıllı Kamera özelliği ile, 20 sahneyi tanıyan ve optimize eden Görsel Zeka ve mükemmel portre çekimini kaçırmamanızı sağlayan Hata Tespit Etme özellikleriyle en iyi sahneleri çekmenize yardımcı oluyor.

Canlı Odak özelliğine sahip selfie kamerasıyla arka plan detaylarını incelikle bulanıklaştırıp portre fotoğrafınızı geliştirebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Ekran içi parmak izi okuyucuya sahip A50; konforlu ince bir tasarım, düzgün yuvarlatılmış bir şekle sahip. Galaxy A50; Siyah, Beyaz ve Mavi olmak üzere üç yeni renk seçeneğiyle sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!