Pembe Whatsapp adıyla indiriliyor! Sonrası kapkaranlık

Güncelleme Tarihi:

Pembe Whatsapp adıyla indiriliyor Sonrası kapkaranlık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 10:49

Pembe Whatsapp adıyla indirilen anlık mesajlaşma uygulaması akıllı telefon kullanıcıları için tehlike arz ediyor. Kullanım açısından pratik özellikler barındırması, görünüm olarak da cezbedici bazı taraflarının bulunması dolayısıyla cihazlara indirilen Pembe Whatsapp, kişisel verileri tehdit ettiği öne sürülerek uzmanların uyardığı uygulamalar arasında yer aldı. İşte, Pembe Whatsapp hakkında bilinmesi gerekenler

Haberin Devamı

Pembe Whatsapp ya da diğer bir adıyla Whatsapp in Pink, kişisel verilerin çalınması riskine olanak tanıması dolayısıyla güvenlik uzmanlarını gündeminde yer alıyor. 

İnternet güvenliği uzmanı Rajshekhar Rajaharia, tehlikeli olarak atfettiği bu uygulama hakkındaki endişelerini sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı. 

Hackerlerin gruplarda paylaştığı ”WhatsApp in Pink” uygulamasıyla kullanıcıların bilgilerini çaldığını ifade eden Rajaharia. kullanıcıların ise Whatsapp uygulamalarında farklı temalar kullanmak istemesi dolayısıyla bu uygulamaya rağbet gösterdiğini ifade etti. Rajaharia, bu sayede kötü amaçlı kişilerin, Pembe WhatsApp uygulamasıyla bazı bilgileri çalma aşamasına kadar geldiğini söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!