Microsoft Outlook için önemli güncelleme

Güncelleme Tarihi:

Microsoft Outlook için önemli güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 08:56

Microsoft'un sahibi olduğu popüler e-posta servislerinden birisi olan Outlook tüm telefonlarda, Windows ve Mac sistemlerde güncellendi. Peki, yeni neler var?

Haberin Devamı

Windows, Mac ve mobil cihazlar için güncellenen Microsoft'un e-posta servisi Outlook, gelen güncellemeyle birlikte kullanıcılarına tarihi yaklaşmış olan faturaları hatırlatacak. Kullanıcılar, Outlook üzerinden yaklaşan faturalarını, gelen kutusunun üst bölümünde yer alan kart seçeneğinden görebilecek. Ek olarak, ödeme gününe iki gün kala bir uyarı maili daha alacaksınız. 

Microsoft Outlook için önemli güncelleme

Windows tarafına özel olarak ise toplantı seçenekleri daha da geliştirilmiş durumda. Bir etkinlik veya toplantı oluşturan kullanıcılara mekan önerileri sunulacak. Bu öneriler, kullanıcıların önceden bulunduğu yerlere göre hazırlanacak. Bu işlemde Bing'den de yardım alınacak. iOS tarafında ise kullanıcılara, etkinliğe ne kadar sürede ulaşabileceklerinin haberi verilecek. Kullanıcılar, oluşturdukları toplantılarda bulunacak kişilerin, paylaşılan davete cevap verip vermediklerini de öğrenebilecek. Yalnız, bu özellik şimdilik Windows ve web sürümü için aktif durumda. 

Haberin Devamı

Microsoft Outlook için önemli güncelleme

Windows tarafında CC içerikler için de önlemler alınmış durumda. Orijinal içeriklere cevap vermek isteyen kullanıcılar için, gelen mail'in CC olup olmadığı uyarısı da gönderilecek. Yalnız, bahsi geçen bu özelliklerin şimdilik Windows, web ve Mac platformları için geçerli olduğunu unutmayın. Yakın zamanda bu özellikler iOS ve Android için de aktif olacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!