LED'li takma kirpik yaptılar!

Güncelleme Tarihi:

LEDli takma kirpik yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 10:31

Giyilebilir teknolojinin son örneği olarak karşımıza çıkan LED kirpikler, son zamanların merak edilen güzellik trendi haline dönüştü.

Haberin Devamı

Tien Pham'ın tasarladığı, Kickstarter projesi olarak başlatılan F. Lashes Interactive LED Kirpikleri, kısa sürede hedeflediği 40 bin dolara ulaşmayı başardı.

LED kirpiklerin üzerindeki ışıklar, 3.3 voltluk küçük bir saat bataryası ile güçlendirilmiş olup aynı zamanda yaklaşık dört saat pil ömrü veriyor. Ayrıca kirpikler ısınmıyor ve cerrahi bir müdahale gerektirmeden, normal kirpik yapıştırıcısıyla yapıştırılabiliyor.

Kafanızın arkasındaki pil yuvası ve kulaklarınızın arkasına gizlenmiş kablolar ile takabileceğiniz, yedi farklı renk seçeneğine ve beş farklı yanma şekline sahip olan bu kirpikler, kafa hareketlerinizi algılayarak belirli bir ritimle senkronize olarak yanabilir, teker teker, aynı anda veya her bir LED bağımsız şekilde yanıp sönebilir.

Haberin Devamı

Tüm gözleri üzerinize çevirecek ve uzaktan da farkedilmenizi sağlayacak Led’li takma kirpiklerin çifti Kickstarter’da 40 dolara satışta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!