İphone'da Kalıcı Ve Geçici Instagram Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? (İos)

Güncelleme Tarihi:

İphoneda Kalıcı Ve Geçici Instagram Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır (İos)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2022 16:32

Instagram en çok tercih edilen sosyal medya hesaplarından birisidir. Pek çok kullanıcıya sahip olan Instagram gün geçtikçe kullanıcı sayısını da arttırmaktadır. Fakat kullanıcı sayısını arttırmasının yanı sıra Instagram hesaplarını silmek veya kapatmak isteyen pek çok kullanıcı da bulunmaktadır. Peki iPhone'da kalıcı ve geçici Instagram hesap kapatma işlemi nasıl yapılır? Sizlere Instagram hesaplarının kapatılması ve silinmesi hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Günümüzde pek çok kullanıcı Instagram hesaplarına Iphone telefonlardan girmektedir. Buna bağlı olarak Iphone App Store cihazlardan Instagram hesapların nasıl silineceği sıklıkla araştırılmaktadır.

Iphone'da Kalıcı ve Geçici Instagram Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Iphone Instagram hesaplarını cihazlar üzerinden kapatılmasına veya silinmesine izin vermektedir. Instagram silme için ilk olarak App Store üzerinden Iphone cihazına Instagram indirilmesi gerekir. Instagram uygulama ikonuna tıkladıktan sonra Instagram çalışacaktır.

Hesap bilgileri girildikten sonra sağ üst kısımda yer alan ayarlar bölümüne girilmesi gerekir. Ardından yardım merkezi başlığı seçilmelidir. Buradan hesabı yönet başlığına tıklayarak açılan yeni sayfada hesabınızı silin butonu tıklanmalıdır. Yapılan bu işlemlerin ardından hesap silinecektir. Hesabın silinmesinden sonra ise kullanıcıların hesabı sonsuza kadar silinmiş olacaktır.

Haberin Devamı

Iphone cihazlarda Instagram hesaplarını silmek yerine Instagram dondurma işlemini yapmak isteyen kişiler ise şu adımları takip etmeleri gerekir:

- Telefona indirilen Instagram ikonuna tıklayarak hesap bilgileri girilmelidir.

- Ardından profil sayfasından sağ üst köşede bulunan kullanıcı adına tıklanması gerekir.

- Daha sonra buradan profili düzenle seçeneği tıklanmalıdır.

- Sağ alt kısımda bulunan hesabımı geçici olarak kapat seçeneği seçilmelidir.

Instagram üzerinden hesabı tamamen silme işlemlerinden sonra kullanıcılar bir daha bu hesaba giremezler. Fakat hesabı geçici olarak kapatma işlemi sonrasında kullanıcılar istedikleri zaman tekrar hesaplarına girebilmektedir. Tekrar hesaplarına giren kullanıcıların takipçileri, fotoğrafları veya beğenileri silinmemektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!