iPhone 8 nasıl olacak? İşte Apple'ın son bombası

Güncelleme Tarihi:

iPhone 8 nasıl olacak İşte Appleın son bombası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 07:52

iPhone 8 için "kenardan kenara ekran" ve ekranla bütünleşik Touch ID, yine ufukta görüldü!

Haberin Devamı

Apple'ın araştırma ve geliştirme ekibi çok sıkı tempoda çalışmaya devam ediyor. Dün şirket aynı anda bir çok patent başvurusu yaptı, ve bu patentlerden ikisi bu yıl gelmesi beklenen iPhone 8 ile doğrudan bağlantılı gibi görünüyor.

Bugün, Apple tarafından farklı tarihlerde başvuruları yapılan 56 farklı patente izin verildi. Bu patentlerden bazıları özellikle dikkat çekiyor, örneğin kenardan kenara erkan ve parmak izi tanıyan dokunmatik ekran teknolojisi Touch ID sistemi gibi.

Görünüşe bakılırsa Apple, iPhone 8'i modaya uydurarak mümkün olduğunca az çerçeveye sahip bir telefon yapmaya çalışıyor. Ayrıca ekrana parmak izi okuyucusu entegre ederek bir yeniliğe imza atmaya çalışıyor.

iPhone 8 nasıl olacak İşte Appleın son bombası

Bir çok patent başvurusunda olduğu gibi, Apple'ın bu teknolojilere sahip olması iPhone 8'in tasarımını doğrudan etkilemeyebilir. Ancak şunu da eklememiz gerekir, Apple daha önce de çerçevesiz bir telefonu işaret eden bir patent almıştı.

Haberin Devamı

Ayrıca, MacBook Pro'nun kendine has Touch Bar teknolojisi Apple'ın dokunmatik ekranlara biyometrik özellikler entegre edebildiğini gösteriyor. Bu yüzden bazı analistler yeni iPhone'un benzer bir özelliğe sahip olacağını düşünüyor.

Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan WWDC 2017 konferansında tüm merakımız gerçekliğe kavuşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!