iOS 12.2 beta 2 sürümü yayında! iPhone için yeni neler geliyor?

Güncelleme Tarihi:

iOS 12.2 beta 2 sürümü yayında iPhone için yeni neler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2019 07:06

Apple, bir süredir üzerinde çalıştığı iOS 12.2 beta 2 sürümünü sessiz sedasız yayınladı. Geliştiriciler için yayınlanan bu özel sürüm beraberinde bakın ne gibi yeniliklerle geliyor?

Haberin Devamı

Apple, 740 MB'lık dosya boyutuna sahip olan ve geliştiricilere özel hazırlanan iOS 12.2 beta 2 sürümünü yayınladı. Hatırlanacağı üzere Apple, ilk beta sürümü de geçen hafta geliştiricilere sunulmuştu. Yayınlanan bu güncelleme ile birlikte elbette devasa değişiklikler beklemek doğru olmaz; ancak kayda değer yenilikler göze çarpıyor.

iOS 12.2 beta 2 sürümü yayında iPhone için yeni neler geliyor

Örneğin iPhone X ile hayatımıza giren Animoji özelliği bu sürümde unutulmamış ve 4 yeni Animoji bu sürümle kullanıcılara sunulacak. 

Ayrıca yine güncelleme ile beraber Apple Haritalar uygulamasına, hava durumu desteği getirilmiş. Bu sayede harita uygulamasından çıkmadan, gitmek istediğiniz yerin hava durumunu görebileceksiniz. Bunun yanı sıra artık güvenli olmayan sitelere girdiğinizde (HTTPS kullanmayan siteler), “Güvenli Değil” mesajı ile karşılaşıyorsunuz.

Güncelleme ile gelen diğer minör değişiklikler ise şöyle:

- Kontrol merkezindeki AirPlay ve ekran yansıtma ikonları yenilenmiş.

Haberin Devamı

- Apple Cash’e yeni eklenen “Para Ekle” butonu ile artık hesabınıza çok daha hızlı bir şekilde para ekleyebilirsiniz.

- Artık Apple TV kullanmıyor olsanız bile, başka üreticilerin televizyonlarında da AirPlay özelliğini kullanabileceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!