Fuarlara seksi kız yasağı

Güncelleme Tarihi:

Fuarlara seksi kız yasağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 09:29

Dünyanın en önemli etkinliklerinden birinde katılımcıları çekmesi için kullanılan stant güzelleri artık görev alamayacak.

Haberin Devamı

Dünya çapında gerçekleştirilen çok sayıdaki etkinlik, konu ile bağlantılı olsun ya da olmasın güzel ve seksi kadınların standlarda yer almasına sahne oluyor, dünyanın en büyük markaları, etkinlik temasına uygun olarak giydirdiği güzel gençleri ilgi çekmek için kullanıyor. Bunun farkında olan ve dünyanın en büyük yazılım ve güvenlik fuarlarından RSA ise bu duruma son verdi ve seksi fuar hosteslerine yasak getirdi.

Shiftdelete'in haberine göre oyun sektörüne ait fuarlarda daha çok karşımıza çıkan cinselliği kullanan tanıtım furyasına ilginç bir şekilde teknoloji ve hatta güvenlik markaları da katılıyor. Sektörün önde gelen etkinliklerinden RSA Conference bünyesinde ise artık seksi giyimli genç kadınlara rastlanmayacak.

Yapılan açıklamaya göre bu yeni kararın sebebi sadece müşteri avlamak da değil. Bazı şirketler ikinci kalite ürünlerini çok daha fazla satabilmek ve hatta katılımcılardan haksız kazanç elde etmek için bu yolu tercih ediyor. İş yavaş yavaş abartıya kaçınca da RSA bu kararı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!