Dijital çağın fenomenleri sosyal medyaya yön veriyor

Güncelleme Tarihi:

Dijital çağın fenomenleri sosyal medyaya yön veriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 08:53

YouTube’daki 2.3 milyondan fazla takipçisiyle dikkat çeken Burak Oyunda, hayranlarıyla etkileşimini mobil uygulama platformu Empower’ın desteğiyle çıkardığı mobil uygulamasıyla artırıyor. Empower, Burak Oyunda için uygulama içi reklam ve sponsorluk desteği de sağlayarak sürdürülebilir gelir modelleri oluşturuyor.

Haberin Devamı

Kendine has dili, yeni nesil bakış açısı, ilginç hikayeleri ve kitleleri arkalarından sürükleyen fenomenleriyle adından sıkça söz ettiren sosyal medya, gün geçtikçe etki alanını genişletiyor. Dijitalin sınır tanımayan yapısı, sosyal medya fenomenlerinin rehberliğinde eğlenceli bir keşif alanına dönüşüyor. Müzikten oyuna, yemekten spora, makyajdan modaya birçok alanda paylaştıkları videolarla büyük beğeni toplayan fenomenler, dijital çağa sosyallikleriyle renk katıyor. Samimiyetleri, içtenlikleri, doğal tavırları ve inandırıcılıklarıyla internetin çehresini değiştiren fenomenler, takipçileriyle güçlü bağlar kuruyor.

2.3 milyondan fazla takipçiye ulaşan Burak, YouTube’da Türkiye’nin en büyük beş bireysel kanalından birinin sahibi. Takipçileri, Burak’a özellikle GTA ve Minecraft gibi çok sevilen oyun videolarından ulaşıyor. Ancak tutku, bundan sonra başlıyor. 

Haberin Devamı

Burak’ın 2015 yılının Mart ayında mobil uygulama platformu Empower’ın desteğiyle çıkardığı mobil uygulaması, şu ana kadar 500 binden fazla indirilmeye ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!