Call of Duty'e kadın askerler geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Call of Dutye kadın askerler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 07:41

Sene sonunda piyasadaki yerini alacak olan Call of Duty: WWII'nin Multiplayer modunda kadın askerlerin olacağı resmi olarak doğrulandı!

Haberin Devamı

Activision'un dağıtımını üstlendiği ve bu seneki Call of Duty oyunu olan World at War II'nin geliştiricisi olan Sledgehammer Games'in ortak kurucularından Michael Condrey, kişisel Twitter hesabı üzerinde Call of Duty: WWII'nin Multiplayer modunda kadın askerlerin olacağını doğruladı.

Bunun dışında İkinci Dünya Savaşı'nda kadın askerlerin de verdiği mücadelenin de anlatılacağı beklenen bu oyunda, kadın askerlerin hem hikaye, hem de Multiplayer modda büyük bir öneme sahip olacağı belirtildi.

Oyunun Multiplayer modunda, geliştirici şirketin bir önceki oyunu olan Call of Duty: Advanced Warfare'a göre daha farklı bir işleyiş olacak. 

Call of Duty oyunlarında kadın askerler bir yenilik ya da bir ilk olmayacak. Bir önceki Call of Duty oyunlarında da kadın askerler görmüştük ancak yeni oyunda bu askerler, daha önemli bir yere sahip olacak.

Call of Duty: WWII, 3 Kasım 2017 tarihinde PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak. (shiftdelete)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!