Call of Duty: WWII'nin çıkış tarihi belli mi oldu?

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty: WWIInin çıkış tarihi belli mi oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 08:49

Geçtiğimiz gün resmi olarak duyurulan Call of Duty: WWII duyurusundan önce bazı görseller ve bilgiler sızmıştı. Oyun hakkında bilgiler sızmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Activision tarafından geliştirilen Call of Duty: WWII duyurusu resmi olarak geçtiğimiz gün yapılmıştı. Fakat duyurusundan önce bilgiler sızmaya başlamıştı. Bu bilgiler oyun severleri çok sevindirmişti. Daha resmi olarak çıkış tarihi bilinmese de sızan bilgiler arasında oyunun raflarda yerini alacağı tarihin 3 Kasım 2017 olacağı ile ilgili haberler de bulunuyordu.

Şirket tarafından doğrulama gelmeyen bu bilginin doğru olduğu artık neredeyse belli. Halen şirket bir bilgi vermese de Paris’e asılan oyunun afişinde görüldüğü üzere “3 Novembre (3 Kasım)” yazıyor. Daha önceden şirket tarafından paylaşılandoğrulama görselinde oyun ile ilgili bilgillerin26 Nisan’da paylaşılacağı yazıyordu, bundan dolayı oyunun afişinin üzerinde oynanıp oynanmadığı bilinmiyor. Çünkü şirketin oyunun bilgilerini resmi olarak duyurmadan reklamlara başlaması soru işaretleri oluşturuyor. 

BAKMADAN GEÇME!