Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles mi geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles mi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 08:46

Call of Duty'nin efsanesi Zombies modu bağımsız bir oyun olarak çıkışını gerçekleştirecek gibi görünüyor. ESRB, Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles için sınıflandırmaya gitti. Fakar Activision henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Haberin Devamı

Call of Duty başlı başına bir efsaneyken bir de her oyun ile birlikte gelen Zombies modu ile daha da bir efsane haline geliyordu. Her yeni çıkan oyundna sonra yayınlanan bu mod seri için oldukça önemli bir yere sahip oldu. Hatta bazı oyuncular sırfbu mod için bile serinin oyunlarını almaya devam etti. Bugün ise kesinliği olmayan fakat Call of Duty’nin Zombies modunu seven kullanıcıların yüzünü güldürecek bir haber ortaya çıktı. ESRB, Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles için bir sınıflandırmaya gitti. Call of Duty: World At War ile seriye katılan Zombies modu, bağımsız bir oyun olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

ESRB’nin sayfasına yansıyan listtelemede Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicle, PlayStation4, PC ve Xbox One için listelemeye gidilmiş durumda. Activision tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Treyarch tarafından gelliştirilen Call of Duty oyunları gibi sekiz klasik Zombies modu haritasının oyunculara sunulacağı söylentiler arasında.

Haberin Devamı

Yani Activision resmi bir açıklama yaparsa Call od Duty: Black Ops III Zombie Chronicles konsollar için üretilen ilk bağımsız Call of Duty Zombies modu olacak.

BAKMADAN GEÇME!