Bilişim 500’de Innovera’dan önemli başarı

Güncelleme Tarihi:

Bilişim 500’de Innovera’dan önemli başarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 08:53

Bilgi Güvenliği ve İş Sürekliliği alanlarında Bankalar, Telekomünikasyon Şirketleri ve Kamu Kurumları başta olmak üzere 400'ün üzerinde büyük kuruluşa, teknoloji, danışmanlık ve dış kaynak hizmetleri veren ve “Milli Teknoloji”ler geliştiren Innovera, BThaber öncülüğünde Türkiye’nin önde gelen 500 Bilişim Şirketi Araştırması'nda tüm Güvenlik Entegratörlerinin önünde yer aldı.

Haberin Devamı

Innovera, Türkiye’nin en büyük bilişim şirketlerinin belirlendiği Bilişim 500 Araştırması’nda tüm güvenlik entegratörlerini geride bırakarak ve 70 sıra yükselerek​ BT şirketleri sıralamasında 72. sırada yer aldı. 

Özellikle bu seneki Bilişim 500’de, BTK Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Kurul Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka’nın da haberleşme alanında millileşmenin önemine değindiğini ifade eden Innovera Genel Müdürü Gökhan Say, “18 yıldır bilişim sektörüne yön veren bir araştırma olan Bilişim 500 içerisinde yer almak bizler için büyük bir gurur. Ben, Innovera’nın tüm rakiplerini geride bırakacak şekilde büyümesini saldırıların gelişimini ve müşterilerinin açıklarını doğru analiz etmesi sonucu etkili komple çözümler sunmasına bağlıyorum. Ne yazık ki son dönemde yaşadığımız Wanna Cry, Petya gibi büyük zararlar veren saldırılar için yakın gelecekte yenileriyle kıyaslayınca “Ne kadar da basitlermiş” diyeceğiz. Bunu çok iyi bildiğimiz için her an “Sürekli İnovasyon” vizyonuyla yaşıyoruz. Ülkelerin gelişmişlik seviyesinin artık teknolojik üretimleriyle değerlendirilmeye başlaması, ülkemizde de millileşmenin önemini artırdı, bu bizi çok sevindiriyor. Bizler de bu savaşta müşterilerimize en iyi desteği vermek için bir yandan milli teknolojiler geliştirmeye, diğer yandan danışmanlık hizmetlerimiz ve uluslararası teknolojiler ile komple çözüm sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Bankalar, telekom şirketleri ve merkezi kamu kuruluşları başta olmak üzere 400'ün üzerinde büyük kuruluşla yakın şekilde çalışan Innovera, tümü sertifikalı uzmanlardan meydana gelen 80 kişilik profesyonel kadrosunun yanında, 30’a yakın teknoloji üreticisi iş ortağı ile 7/24 kesintisiz hizmet sunuyor. Birlikte çalıştığı firmaların siber güvenlik alanındaki ihtiyaçlarını uzman bir danışman gözüyle analiz eden Innovera, bu analiz doğrultusunda hazırladığı yol haritasını sistem entegratörü kimliğiyle hayata geçiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!