Artvin'e çağrı merkezi açtı

Güncelleme Tarihi:

Artvine çağrı merkezi açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2011 14:26

Turkcell’in yeni yatırımı olan Artvin Çağrı Merkezi, Halkbank operasyonlarını yürütecek.

Turkcell Global Bilgi, şimdi de Doğu Karadeniz’in sınır şehri Artvin’de yeni bir çağrı merkezi açtı. Yeni çağrı merkezinin açılışı, 18 Ekim Salı günü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Global Bilgi İş Geliştirme ve Yeni Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Engin Utkan’ın katılımıyla gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Çağrı Merkezi’ni gezdiği sırada, kulaklıkları takarak bir Halkbank müşterisine çağrı gerçekleştirdi.
 
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, iyi niyetle ve büyük bir gayretle Türkiye’ye teknoloji yatırımı yapmaya devam ettiklerini söyledi. İnsanların 
 
Turizm, tarım ve inşaat sektörlerinin ekonomiye yön verdiği ilde Turkcell Global Bilgi, ilk telekom yatırımı olma özelliği taşıyor.
 
Artvin Çağrı Merkezi, günde 15.000 arama kapasitesine sahip. Merkez çalışanları Halkbank müşterilerine yönelik olarak internet ve telefon bankacılığı aktivasyonu, hazır kredi bilgilendirme, kredi kartı satış, gönderim ve geri kazanımı gibi aramalar ve anket aramaları gerçekleştirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!