Alcatel A5 LED Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtıldı!

Güncelleme Tarihi:

Alcatel A5 LED Mobil Dünya Kongresinde tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 14:40

Mobil Dünya Kongresi'nde dünyanın ilk interaktif, LED kapaklı akıllı telefonu A5 LED’i tanıttı. İşte Alcatel A5 LED'in özellikleri ve fiyatı...

Haberin Devamı

Son zamanlarda çıkardığı yeni telefonlarıyla adından söz ettiren Alcatel, Barselona'da devam eden Mobil Dünya Kongresi'nde yeni telefonu Alcatel A5 LED'i tanıttı. Cihazın en çok konuşulacak özelliği, isminde de etkisini gösteren LED arka kapak olacak gibi görünüyor.

A5 LED’de 720p çözünürlüklü 5.2 inç IPS LCD ekran bulunuyor. Cihazın sekiz çekirdekli 1.5 GHz MediaTek MT6753 işlemcisine 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Bu alanı microSD kart desteğiyle genişletmek de mümkün. Akıllı telefonun arkasında 8 megapiksel, önünde ise 5 megapiksel kamera bulunuyor. Her iki kamera da 1080p video kaydı gerçekleştirebiliyor.

A5 LED kutusundan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun 2800 mAh kapasiteli pili, microUSB girişi üzerinden doldurulacak. Akıllı telefonun çıkarılabilir arka kapağında bulunan LED şeritler ise dikkat çekici. Dinamik biçimde aydınlanan şeritler, her uygulamaya gelen bildirimi farklı ışıklarla gösterebiliyor. Işıkların ayarlanması, cihazdaki özel uygulama aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Arka panel, telefonda müzik çalarken de tempoya göre aydınlanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!