Akıllı şehirler projesine SAP'den ödül

Güncelleme Tarihi:

Akıllı şehirler projesine SAPden ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 10:47

EOH International, “Yeni Nesil Akıllı Atık Yönetim Sistemi” projesiyle, SAP eko-sisteminin en büyük uluslararası ödüllerinden, 2018 SAP İnovasyon Ödülü’nü aldı.

Haberin Devamı

EnerClever şirketi tarafından geliştirilen anahtar teslim “Yeni Nesil Atık Yönetim Sistemi” projesi, SAP dünyasının en önemli ödüllerinden birini EOH International’a kazandırdı. Şirketin Türk mühendisleri tarafından geliştirilen proje, dünyanın saygın yazılım şirketleri arasından sıyrılarak, 2018 SAP İnovasyon Ödülü’nü almayı başardı. EOH International ödülünü, Haziran ayında Orlando’da gerçekleştirilen “SapphireNow” organizasyonda aldı.

Anahtar teslim “Atık Yönetim Sistemi”, bugünün popüler BT trendlerinden “Akıllı Şehirler” konseptine uygun, önemli avantaj ve çözümler içeriyor. SAP Leonardo arayüzü kullanılarak geliştirilen sistemle; toplama güzergahlarının optimizasyonu, anlık toplama kaydı oluşturulması, araç kontrolü, gider hesapları, çöp kutularının doluluk oranlarının takibi, servis kalitesinin arttırılması gibi işlevler verimli bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.  

Haberin Devamı

Uçtan uca bir nesnelerin interneti iş çözümü olan Akıllı Atık Yönetimi, IoT verilerini ERP ile entegre ederek atık toplama şirketleri için faturalama süreçlerini otomatik hale getiriyor. Kaynak tüketiminin daha düşük olması, karbon ayak izinin azaltılması, gerekli verilerin ve araçların sağlanarak sürücü performansının daha yüksek olmasına da katkı sağlayan bu önemli proje, tüm ilgili görevlerin planlanmasına yardımcı olan birleşik bir platform olarak öne çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!