GeriSeyahat Seyahat fotoğrafları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat fotoğrafları

Seyahat fotoğrafları

Fotoğraflarınızı bekliyoruz.Son bir yılda çektiğiniz en güzel tatil fotoğrafını 10 cümleyi aşmayacak öyküsüyle gönderin, yayımlayalım.

Seyahat fotoğrafları


Şubatta Laponya
Kuzey Finlandiya’nın özerk bölgesi Laponya (Lapland), kökü Türk boylarından gelen Sami ırkının hâkimiyetinde. Başkent Rowaniemi’den yukarılara, Kuzey Kutup Dairesi’ne yol alırken, masal dünyasında hissediyorsunuz. Bir kasabadan diğerine yapılan köpekli safaride 3,5 saat, eksi 35 derecede mutluluktan uçuyorsunuz. Önce eğitim alıp, sonra yola çıkıyor, arada ağaç kulübelerdeki molalarda yiyip, içiyorsunuz. Rengeyiği derisinden tulum giyip soğuktan korunuyorsunuz. Benden tavsiye, çok fazla sıvı almayın, zira tuvaletiniz gelirse işiniz çok zor...
Attila Atasoy

Seyahat fotoğrafları


Cape Town kanatlarımın altında:
Dünyada görülmesi gereken kentlerden biri Cape Town. Buraya yolunuz düşerse mutlaka teleferikle Masa Dağı’na çıkın. Bu müthiş okyanus manzarasını görün.
Ömer Bahadır AVUTMAN

Seyahat fotoğrafları


Buz mavisi

Alaska’daki Glacier Bay (Buzul Körfezi), dünyanın en büyük, en iyi korunan doğal yaşam alanlarından biri. Gemi turunda gördüğümüz en ilginç doğa harikalarından biriydi. Bir İzmirli olarak buz mavisi tonunu ilk kez kaynağında tanıma fırsatı buldum.
Levent KAYI

Seyahat fotoğrafları

88 numaralı kelebek
Geçen kasımda Brezilya-Arjantin sınırındaki, yıl ortalamasına göre dünyanın en büyük su hacmine sahip Iguassu Şelalesi’ne gittim. Kanatlarında 88 figürü bulunan, çok nadir bulunan kelebeğe burada rastladım. Kelebekler doğa harikasını tamamlıyordu.
Hasan UREY

Seyahat fotoğrafları


Kuşbakışı Travnik:

Bosna Hersek’in Travnik kentindeki Osmanlı döneminden kalma Travnik Kalesi’nden kar manzaralı şehire bakarken büyülenmemek elde değil.
Beyza ASHABOĞLU

False