Yeni Yılda da Müzik Hiç Hız Kesmiyor

Yeni bir yıl, yeni şarkılar, eski şarkılara yeni versiyonlar konulu yazı ile karşınızdayım. 2023’te de kulağımızda sevdiğimiz şarkılar hiç eksik olmasın.

Haberin Devamı

Yeni Yılda da Müzik Hiç Hız Kesmiyor

Berkay Altunyay Yeni Şarkısı Dönenin Haline’yi Yayınladı

Berkay Altunyay yeni şarkısı Dönenin Haline ile dinleyiciyle buluştu. Dönenin Haline 23 Aralık’ta Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlandı. Olmazlara İnat ile yakaladığı başarıyı Dilber, Kurtulsam gibi şarkılarla devam ettiren Berkay Altunyay; Dönenin Haline’de aldığı kararları uygulamaktan ve bunların sonuçlarından çekinmeyen bir karakterin ağzından hayatının özel bir dönemi anlatıyor.

Yeni Yılda da Müzik Hiç Hız Kesmiyor

Muhtemel Aşk'a Alaturka Versiyon

Haberin Devamı

Yirmi7 grubunun solisti ve lideri Okan Şarlı akustik solo çalışmalarına grubun en önemli şarkısı Muhtemel Aşk'ın alaturka versiyonu ile devam ediyor. “Bu yeni düzenlemede ud, klarnetle Muhtemel Aşk’a farklı bir hava kattık” diyen Okan Şarlı, şarkının bu yeni versiyonunu dinleyicileriyle paylaştı.

Yeni Yılda da Müzik Hiç Hız Kesmiyor

Ayla Çelik’ten Gizli Bahçe’ye Klip

Ayla Çelik, sevenlerinin karşısına sürpriz bir klip ile çıktı. Sanatçı, 2019 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Daha Bi’ Aşık albümünde yer alan Gizli Bahçe şarkısına klip çekti. Sözleri Ayla Çelik ve Şebnem Sungur, müziği Ayla Çelik imzası taşıyan Gizli Bahçe şarkısının düzenlemesi Alper Atakan imzası taşıyor. Yıllara meydan okuyan şarkılara imza atan Ayla Çelik’in Gizli Bahçe şarkısının klibi Fatih Ahmet Kaya yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekildi. Gizli Bahçe klibi tüm platformlarda yayında.

Yeni Yılda da Müzik Hiç Hız Kesmiyor

Kaybolurum Gülüşünde’ye Akustik Versiyon

İkilem, Kaybolurum Gülüşünde şarkısının akustik versiyonunu yayınladı. İkilem grubu Kaybolurum Gülüşünde’yi “Zamanı elinde tutamayan insanoğlu için hayat su gibi akıp giderken geçmişten gelen bazı duygular içimizi sızlatan bir hatıra olur bizler için. Şarkı, eski güzel günlere duyulan özlemi anlatırken, bitmemiş bir aşkın çağrısını içten ve şiirsel bir dille aktarıyor.” şeklinde açıklıyor. Şarkının sözü ve müziği Serhat Karan, düzenlemesi ise Uğur Ateş imzalı.

Yazarın Tüm Yazıları