Eylül Ayı Aşk Dolu Şarkılarla Geldi

Eylül ayının serinliğini hissettiğimiz günlerdeyiz. Bir yazsever olsam da bu serinlik iyi geldi. İyi gelen bir şey daha var ki o da yeni çalışmalar ve bizi bekleyen konserler, etkinlikler. İşte onlardan bahsettiğim bir yazı oldu.

Haberin Devamı

Müslüm Gürses’ten Gurbetçi

Arabeskin efsane ismi Müslüm Gürses aramızdan ayrılalı 9 yıl olmasına rağmen geride bıraktığı yayınlanmamış eserleri ile sevenleri ile buluşuyor.

Eylül Ayı Aşk Dolu Şarkılarla Geldi

Elenor Müzik ve Muhteşem Candan yapımcılığında 60 yıllık bir ömre sığan 50 albüm ve onlarca şarkının ardından; Mahzendeki Şarkılar albümlerinde toplanan Müslüm Gürses’in vefatından sonra ilk kez yayınlanan şarkılardan bir diğeri Gurbetçi oldu.

Eylül Ayı Aşk Dolu Şarkılarla Geldi

Onur Güney Kumaş’ın Şehirler Ve Bombalar’ı ‘Kıpır Kıpır’ Bir Aşk Şarkısı

Onur Güney Kumaş, yeni teklisi Şehirler ve Bombalar’ı yayınladı. Geçtiğimiz aylarda dinleyiciyle buluşturduğu Uyan Kendine Gel’i çok dinledim ve hala da dinlemeye devam ediyorum. Söz yazımında, bestesinde ve aranjesinde Onur Güney Kumaş’ın imzasının olduğu şarkının prodüksiyon koltuğunda ise Onur Güney Kumaş ve Emre Kılınçer yer alıyor. Kumaş’ın “kıpır kıpır bir aşk şarkısı” olarak tanımladığı indie pop türündeki Şehirler ve Bombalar dinleyenlere enerjik bir Eylül ayı geçirtecek.

Haberin Devamı

Eylül Ayı Aşk Dolu Şarkılarla Geldi

DOU Senin İçin’de Bir İlk Aşk Hikayesi Anlatıyor

DOU, Senin İçin’i Warner Music Türkiye etiketiyle yayınladı. Müzisyen, şarkıda metaforlar eşliğinde bir ilk aşk hikâyesi anlattı. Genç sanatçı, şarkılarında R&B ve pop kalıpları arasında geçişken bir ses rotası çiziyor. Söz ve müziği DOU’ya ait parçanın düzenlemesi Samih (Oğuzhan Aras), miks ve mastering işlemleri ise Adham Farid’e ait. Senin İçin’e çekilen etkileyici bir klip de yayında.

Tuna Kiremitçi ve Lütfiye Özipek’ten Kor Gibi

Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları III Albümü’nün yedinci şarkısı olan Kor Gibi tüm dijital platformlarda yayınlandı. Tuna Kiremitçi milyonlarca dinleyiciye ulaşan, ödüllü Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları albüm dizisinin üçüncüsünde, O Ses Türkiye yarışmasını kazanan Lütfiye Özipek ile düet yaptı. Sözü ve müziği Kiremitçi’ye ait şarkının düzenlemesi Hüseyin Çebişçi imzası taşıyor.

Haberin Devamı

Eylül Ayı Aşk Dolu Şarkılarla Geldi

Mohsen Namjoo 5 Konserlik Bir Turne İçin Türkiye'ye Geliyor

New York Times tarafından “İran'ın Bob Dylan'ı" olarak adlandırılan, Mohsen Namjoo & Ensemble 5 konserlik bir turne için ülkemize geliyor. Acem-blues türünün kurucusu olan, rock ve cazı geleneksel İran Müziği ile harmanladığı müziğiyle sevilen sanatçı, 2 Aralık'ta İstanbul Volkswagen Arena'da, 3 Aralık Bursa Merinos AKKM'de, 7 Aralık Ankara Congresium'da, 8 Aralık Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde ve son olarak 10 Aralık'ta Van Nur Tatar Spor Salonu'nda sahnede olacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları