Merkür Gerilemesi Akrep Burcunda Başlıyor! Sürprizlere Hazır Mısınız?

Evrendeki hiçbir gezegen geriye gidemez. Geriye dönük bir gezegen, sadece bir optik illüzyonun sonucudur.

Haberin Devamı

Tüm gezegenler Güneş'in etrafında döner. Dünya ile ilgili bakış açımıza göre, bazen bir gezegenin durup geri hareket denilen geriye doğru gittiği ve sonra tekrar durup doğrudan hareket olarak adlandırılan ileri gideceği görülmektedir.

Geriye dönük bir dönemde, herhangi bir pratik girişimi ilerletmek iyi bir fikir değildir. Bunu yapmaktansa hazırlanmak ve daha sonra Merkür'ün doğrudan evresinde ilerlemek daha iyidir.

Merkür, her yıl üç kez gerilemeden geçer. Gerileme döneminden önce yavaşladığı için biz buna durağanlaşma diyoruz. Merkür o zaman güç kaybetmeye başlar ve bu nedenle yeni girişimler bu dönemde iyi sonuç veremez. Merkür gerilemesi döneminde, herhangi bir yeni işe girmemeniz veya olduğunuz yerde kalmanız en iyisidir. Aslında Merkür, her zaman aynı yönde ve aşağı yukarı aynı hızda, Güneş'in etrafında dönmeye devam eder. Merkür gerilemesi dönemlerini bilmek, girişimlerinizi önceden planlamanıza yardımcı olabilir, böylece yoldan çıkmazlar.

Haberin Devamı

3 Kasım’a kadar devam edecek olan Merkür gerilemesi bize ne hissettirecek?

Merkür gerilemesinde iç yansıma o kadar güçlü olacak ki belki de göremediğiniz ne varsa görmek zorunda kalacaksınız.Akrep burcu, demek olayları daha net görmek demektir. Çünkü Akrep gerçeği ortaya çıkarmanın işaretidir.İlişkimize ya da yaptığımız işlere nasıl bağlandığımız veya birbirimize verdiğimiz sözlerdir.

Akrep gizemleri bulmak ve çözülmeyen her şeyi çözmek ister. Önümüzdeki 3 hafta aslında harika ötesi olaylarla karşılaşacaksınız. Biliyorum bu size pek inandırıcı gelmedi ama bu konuda samimiyim.11 derecede başlayacak bu gerileme çok önemli bir derecede gerçekleşmektedir. Eski astrologlar buna 'yaşamın kapısı' olarak tabir eder. Merkür’ün bu gerilemesinin zaten Uranüs’e karşıt olması bunun ne kadar sürprizli ve harika olacağını bize zaten işaret etmektedir. Bazı durumları aşırı dramatize etmediğiniz sürece oldukça güçlü bir dönem içinde olduğunuzu söylemek doğru olur.

Gelecek için endişelenmek yerine zamanın içinde çözümler bulmak ve zamanın tadını yakalamak çok önemli olacak. 

Haberin Devamı

11. derece ustalıktır. Sizi bir konuda ustalaştırmaya gelecek bir gerileme yaşayacaksınız. Bunun için kendinizi bu ustalık zamanına hazırlayın ve büyüyün. Korkularınıza yenilmeyin. Aksi halde kendinizi öfkeli ve sinirli hissedersiniz. Ya da çevrenizde herkes size böyle davranıyor gibi gelir.

Eksik değilsin… Kimsenin sana seni eksik hissettirmesine izin verme.

Şu dönem ihtiyacın olan tek şey güven. Ama bu kendine güvenmekle başlayacak. Bu Merkür-Uranüs karşıtlığının yaşantınızda tam olarak ne anlama geldiğini anlamalısınız. Bir şey kısa devre yapacak ya da sigortaları attıracak ama bu şey nedir? Bunu bulmak ya da önünüze gelmesi sizin hemen sorunla bağlantı kurup şalterleri açıp yola devam etmenizle ilişkili olacak.

Haberin Devamı

Bu dönem yapabileceğiniz en önemli konu çok esnek olmanızdır. Uranüs özgür olmaktır. Esnek bırakın kendinizi. Farkındaysanız 2020 yılı dünyayı algılama şeklimizi değiştirdi. Burada esnek olmak hepimizi zorladı. Bu fikre uyum sağlamak zorlayıcı oldu. Ama hayatta kalmak için bu değişim içine girmeyi kabul ettik. Derinlerde sizi yaralayan ve üzen şeylerin çözümlerini doğru karşılayın.

INSTAGRAM

Yazarın Tüm Yazıları