Hürriyet’e 3 ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e  3 ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 17:05

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) düzenlediği “TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2017 Ödülleri”, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nde (BYEGM) yapılan törenle sahiplerini buldu. Hürriyet muhabirleri Mert Gökhan Koç, Haşim Kılıç ve Adem Kabayel de ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca ile çok sayıda foto muhabiri ve gazeteci katıldı. Yarışmada 16 farklı basın kuruluşunda çalışan foto muhabirlerinin çektiği 29 fotoğraf ve 7 seri fotoğraf ödül aldı.

SERİ HABER, PORTRE VE SPOR DALINDA

Gecede, Hürriyet’e de üç ödül verildi. Seri Haber kategorisinde ikinciliği, 15 Temmuz gecesi TBMM ve Genelkurmay önünde yaşananları fotoğraflayan Mert Gökhan Koç aldı. Portre dalında mansiyon ödülünü, Ankara Devlet Opera ve Balesi bale sanatçısı Asena Çelik’i gösteri öncesinde kuliste fotoğraflayan Haşim Kılıç kazandı. Spor Toto Özel Ödülünü ise Galatasaray-Gaziantepspor maçında Galatasaray’ın Yasin Öztekin’in attığı golün sevincini saha kenarında görevli 3 Çevik Kuvvet polisiyle paylaştığı fotoğrafla çeken Adem Kabayel aldı.

Haberin Devamı

Hürriyet’e  3 ödül

BAKMADAN GEÇME!