Yarın 18 Haziran, Dünya Suşi Günü... Asya ülkelerinin mutfaklarına ve özellikle de suşiye gösterilen ilgi ülkemizde her gün katlanarak artıyor. İşin inceliklerini ve evde suşi yapmak isteyenlerin kullanabileceği yöntemleri İnari’nin koordinatör şefi Korhan Gülsoy’dan dinledik...
#Dünya Suşi GünüKetojenik beslenme, son dönemde hem dünyada hem de Türkiye'de en popüler beslenme biçimlerinden biri haline geldi. Karbonhidrat tüketimini azaltıp proteinler ve yağlara ağırlık veren ketojenik beslenmeyi benimseyenlerin sayısı arttıkça, bu modele uygun tarifler ve malzemeler de sık sık gündeme geliyor. Söz konusu Türk mutfağı olunca ketojenik beslenmeye uygun hamur işleri de birçok kişinin merak konusu haline geliyor. Bugün sizin için ketojenik beslenenlerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği un çeşitlerini araştırdık. Bundan sonra hamur işi yaparken bu ipuçları size yol gösterecek.
#Ketojenik Beslenme