Yollarda bayram yoğunluğu başladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2023 20:44

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek için bugün yola çıkan sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun Sakarya geçişinde akıcı yoğunluğa sebep oldu. 43 ilin geçiş güzergahı olan "kilit kavşak" Kırıkkale'de yoğunluk oluşturmaya başladı. Trafik kontrol noktalarında jandarma ve polis ekipleri tarafından denetimler yapıldı. TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde ise Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Haberin Devamı

İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı olarak tabir edilen TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde bayram tatili yoğunluğu başladı. 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine gitmek için yola çıkan tatilciler TEM Otoyolu Ankara istikameti Bolu Dağı Tüneli mevkiinde yoğunluk oluşturdu.

Yollarda bayram yoğunluğu başladı

Trafiğin durma noktasına geldiği bölgede sürücüler zaman zaman dur kalk şeklinde ilerliyor. Tatilcilerin sorunsuz bir yolculuk yapmaları için tedbirlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücüleri hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıyor.

Akıcı trafik yoğunluğunun bayramın 1’nci gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Yollarda bayram yoğunluğu başladı

ANADOLU OTOYOLU'NDA AKICI YOĞUNLUK

Kurban Bayramı tatilini il dışında geçirmek isteyen vatandaşların yola çıkmaya başlaması ile Anadolu Otoyolu’nun Sakarya geçişinde akıcı yoğunluk yaşanıyor. Otoyolun Ankara ve İstanbul istikametlerinde araç yoğunluğu akıcı şekilde ilerliyor.

Yollarda bayram yoğunluğu başladı

Sapanca ve Arifiye kesiminde akıcı bir şekilde ilerleyen trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, trafik ekipleri de belirli noktalarda kontrollerini sürdürüyor.

Yollarda bayram yoğunluğu başladı

43 İLİN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA BAYRAM TRAFİĞİ BAŞLADI

43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de ulaşım normal seyrinde ilerliyor. Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yolunda akıcı yoğunluk gözleniyor.

Trafik ve Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekipleri trafik kontrol noktalarında denetimler yapıyor.

Haberin Devamı

Yollarda bayram yoğunluğu başladı

Bölgede ring halinde görev yapan polis ekipleri, sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve takip mesafesini korumaları konusunda uyarıyor.

Araç trafiğini akıcı ilerlemesi için de bölgedeki kavşaklar kara yolları tarafından geçici olarak kapatıldı. Yarından itibaren ise trafik yoğunluğunun daha da artması bekleniyor.

Yollarda bayram yoğunluğu başladı

BAKMADAN GEÇME!