YÖK anket oylaması devam ediyor! YÖK anketi için katılım nasıl yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

YÖK anket oylaması devam ediyor YÖK anketi için katılım nasıl yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2021 07:42

YÖK anket oylaması ile üniversitelerin uzaktan eğitim süreçlerini ele almaya hazırlanıyor. 22 soruluk anket hazırlayan YÖK, buradan çıkacak sonuçlara göre eğitim sürecine yön verecek. YÖK anket sonuçları, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve ilgili bileşenlerle de paylaşılacak. Böylece pandemi sürecinde yol çizilmiş olunacak. Peki, YÖK anket oylaması nasıl ve nereden yapılacak? İşte, o konu hakkında merak edilen bilgiler

Haberin Devamı

YÖK uzaktan eğitim anket oylaması, önümüzdeki dönem içerisinde üniversitelerin yüz yüze eğitimle açılıp açılmayacağı konusuna netlik kazandıracak. 'Nitelikli eğitim, dijital dönüşüm, veri yönetimi ve kalite esaslı' çalışma süreçlerinde; yenilikçi değişimi, etkin iletişimi, güçlü işbirliklerini, 'üniversitelere yetki devri ve yetki paylaşımını' önemseyen YÖK tarafından gerçekleştirilecek bu anket çalışmasıyla pandemi sürecinde verilen uzaktan öğretim süreci tüm boyutlarıyla analiz edilecek.

'Öğrenci' ve 'akademisyenlere' yönelik olmak üzere iki ayrı grupta yapılacak anketin önümüzdeki bahar yarıyılı ile ilgili planlamalara da ışık tutması bekleniyor. Üniversiteler ve diğer paydaşların görüşlerine sık sık başvuran YÖK, bu anketin sonuçlarını başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili diğer bakanlıklar ve kurumlar ile de paylaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

ANKET NE ZAMAN OYLANACAK?

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada anketin sonuçlarının bahar yarıyılıyla ilgili planlamalara ışık tutacağını belirtti. Saraç anketin 11 Şubat Perşembe günü saat 17.00’ye kadar cevaplandırılmasının önemini vurgulayarak, sonuçlarının başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili diğer bakanlıklar ve kurumlarla da paylaşacaklarını söyledi.

YÖK ANKET EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!