Yeni Batman Ben Affleck

Güncelleme Tarihi:

Yeni Batman Ben Affleck
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2013 09:44

Batman ile Superman'i karşı karşıya getirecek olan filmde Yarasa Adam'ı canlandıracak olan aktör Ben Affleck olarak açıklandı. 41 yaşındaki yıldızın rol arkadaşı ise İngiliz aktör Henry Cavill olacak. Bu açıklamanı ardından, sosyal medya bu haberle çalkalanmaya başladı. 'Son Batman Christian Bale'den sonra Affleck olmadı' yönündeki yorumlar ağırlıkta.

Haberin Devamı

Warner Bros Başkanı Greg Silverman yaptığı açıklamada, "DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından birini canlandırmak için sıradışı bir aktöre ihtiyacımız olduğunu biliyorduk ve Ben Affleck de bu tabloya yakışan bir isim" dedi.

Yeni Batman Ben Affleck

Filmin yönetmeni Zack Snyder ise Affleck'in oyunculuk becerisiyle, 31 yaşındaki Cavill'in canlandıracağı Clark Kent karşısında, Kent'ten "daha olgun ve akil bir portre" çizerek "ilginç bir denge unsuru" olacağını, onunla çalışmak için sabırsızlandığını ifade etti.

Haberin Devamı

Affleck, geçen yıl hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü üstlendiği Argo filmiyle, İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi (BAFTA) ve Altın Küre de dahil olmak üzere çok sayıda ödül almıştı.

İki süper kahramanı aynı filmde buluşturacak olan filmin çekimlerine gelecek yıl başlanması, filmin vizyona 2015 yazında girmesi bekleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler; Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) and Diane Lane (Martha Kent).

Daha önce Michael Keaton ve George Clooney'in canlandırdığı Batman'i son olarak Christopher Nolan'ın "Dark Knight" (Kara Şövalye) üçlemesinde Christian Bale canlandırmıştı.

Yeni Batman Ben Affleck

"HÜRREM OLSA DAHA İYİYDİ"

Haberin Devamı

Twitter, Ben Affleck'in yeni BATMAN olduğunu öğrenenlerin tweet'leriyleriyle sallanıyor. İşte o eleştiri mesajlarından bazıları:

@BusThatCantStop
Heralde Batman'i kim oynasın deseler en son söyleyeceğim isim Necati Şaşmaz'dan sonra Ben Affleck olurdu

@anilabaci
yemin ediyorum hürrem olsa daha iyiydi ben affleck !


@8secsbfrsunrise
Ben Affleck'ten Batman olmaz, Bale'dan sonra hele hiç olmaz.

@handekuday
Ben Affleck Hurrem olsaydi daha iyiydi.

@gzynn
Ben Affleck'in Batman olması gündem değiştirmek için olmasın sakın? uyuma ey yalnız ve güzel ülkem!!!

@kereviz_sapi
Ben Affleck George Clooney'den sonraki en kötü Batman tercihi olabilir. Val Kilmer bile daha iyiydi. Bırakın çekmeyin filmi ya.

Haberin Devamı


@selingurel
Ben Affleck'in yeni Batman olmasıyla Batman filmleri beklentisi ve hayranlığı da sona erer belki. Ne sonsuz kredisi varmış. Sıkılmadınız mı?


@jacobinjesus
1 saat önce su içmeye kalktım. Kalkmışken telefona baktım. Arkadaşın attığı BEN AFFLECK YENİ BATMAN mesajını gördüm. Uykum's got haramed.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!