Batman ile Superman aynı filmde

Güncelleme Tarihi:

Batman ile Superman aynı filmde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2013 11:33

Son Superman filmi ‘Man of Steel’in yönetmeni Zack Snyder, ikinci filmin Superman ile Batman’i buluşturacağı dedikodularını doğruladı. Devam filminde iki süper kahraman birbirlerine karşı savaşacak.

Haberin Devamı

Geçen ay gösterime giren son Superman filmi ‘Man of Steel’in yönetmeni Zack Snyder, ikinci filmde Superman’e Batman’in de katılacağına dair dedikoduları doğruladı. ABD’nin San Diego eyaletinde gerçekleştirilen Comic Con’da bir açıklama yapan Snyder, filmin senaryosunun yazımına başlandığını belirtti. 2015 yılında gösterime girmesi beklenen filmde Superman’i bir kez daha İngiliz aktör Henry Cavill’in canlandıracağı ancak Christopher Nolan’ın ‘Kara Şövalye’ üçlemesini tamamladıktan sonra Batman filmlerinde rol almayacağını açıklayan Christian Bale’in yerine Batman’i kimin canlandıracağının henüz bilinmediği açıklandı.


İKİ SÜPER KAHRAMAN KARŞI KARŞIYA


Comic Con’da 6 bin çizgi roman okuruna yaptığı açıklamanın ardından Warner Bros aracılığıyla resmi bir açıklama da yayınlayan Snyder, bir sonraki filmde Superman’in Batman’le savaşacağını ve bunun birçok sinemaseveri şoka uğratacağını söyledi. Snyder “Kabul edelim ki Superman ile Batman’in karşı karşıya gelmesi efsanevi olacak! Onlar var olan en büyük iki süper kahraman” dedi. Superman de Batman de ‘iyilerin tarafında’ savaşan süper kahramanlar olsa da Nolan’ın Batman üçlemesini yaratırken yararlandığı ‘Kara Şövalye’ serisinde Superman ve Batman düşman olarak gösteriliyor. Warner Bros yeni Superman filminde yönetmen Nolan’ın da prodüktör olarak görev yapacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Superman'in Güçleri

X-ray görüşü: Superman bu özellikleri sayesinde her şeyin arkasını görebilir. Yalnızca kurşunun arkasını göremez.
Teleskobik görüş: Bu yeteneği uzak mesafeleri yakınlaştırıp görmesini sağlar.
Mikroskobik görüş: Bu yeteneği ise aşırı derece de küçük atomik seviyede ki cisimleri görebilmesini sağlar.
Isı Saçan Bakışlar: Bu yeteneği sayesinde düşmanlarına zor anlar yaşatır. Soyguncuların kaçış arabalarını patlatabilir, ağır metalleri eritebilir.
Diğer görüş yetenekleri: Superman ultraviolet ışınları, kızılötesi ışınları, elektromanyetik dalgaları görebilir. Karanlıkta ve denizin altını görebilir.
Süper işitme: Bu özelliğiyle Superman her sesi duyabilir.Böylece her tehlikeyi sezip,zamanında o tehlikeleri önleyebilir.
Süper Ses: Superman çok iyi bir vantrologtur bütün insan ve hayvanların mimiklerini ve seslerini aynen taklit edebilir.
Süper Nefes: Bu yeteneği ile kasırga gücünde rüzgar üfleyebilir ve bu rüzgar hedefini dondurabilir. Superman nefes aldığında büyük miktarlarda havayı içine çekebilir ve bu yeteneğiyle zehirli gaz bulutlarını dağıtabilir.
Süper hipnotizma: Pre-Crisis Superman istediği zaman başkalarını hipnotize edebilir. Clark Kent’in Superman kimliğini gizlemek için bu yeteneğini kullanır. Dayanıklılık: Bilinene göre Superman DC'nin en dirençli süper kahramanıdır. Evrenin en sert yumruklarına, dünyanın en güçlü patlamalarına dayanabilir.
Süper Güç: Gezegenleri yerinden oynatabilecek güce sahiptir. DC çizgi roman karakterleri arasında fiziksel güç olarak en güçlü karakter kabul edilir.
Süper Hız: Uçmak koşmaya göre daha az yorucu çok daha işlevsel ve çok daha hızlıdır.
Solar enerji emme: Teknik olarak Superman bütün güçlerinin ortaya çıkmasının ve büyüklüğünün kaynağı Sarı Güneş'tir. Güçlerinin sebebi hücrelerinin aşırı derece de solar enerji emmesidir. Bununla birlikte Superman’e savaşlarda kuşkusuz çok büyük üstünlükler sağlar.
Yaralanmamazlık: Bu yeteneği Superman’in hücrelerinin yoğunluğu nedeniyle ona kriptonit hariç zarar verilememesini sağlar.
Süper Zeka: Superman’in beyni bilgisayar gibidir, her şeyi hatırlar yeryüzündeki bütün dilleri konuşabilir.

Haberin Devamı

Batman'in Güçleri


Eşsiz dedektif: Batman'in aslında hiç süper kahraman gücü yoktur. Onun en büyük avantajı eşsiz bir dedektif olmasıdır.
Çözemeyeceği dava yok! Bilimsel bilgisi, dedektiflik yetisi, atletik yapısı bir araya gelince, ortaya çözemeyeceği suç davası olmayan bir kahraman çıkar.
Dünyanın en teklikeli adamı: Grant Morrison'ın ilk JLA serisinde Süperman Batman'i "Dünyadaki en tehlikeli adam" diye tarif eder.
Sorgulama uzmanı: Batman, sorgulama tekniklerinde uzmandır, işkence de buna dahil.
Acıya dayanıklı: Kendisi de acıya dayanıklıdır.
Dövüş ustası: Silahsız dövüşte ustadır.
Ajan: İstihbarat alma, ajanlık konularında da eşsizdir. Olmadık anlarda ve yerlerde belirir/yok olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!