TBMM ikinci kez olağanüstü toplandı... Bahçeli: Her toplantıda buradayız

Güncelleme Tarihi:

TBMM ikinci kez olağanüstü toplandı... Bahçeli: Her toplantıda buradayız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2023 15:13

TBMM Genel Kurulu, CHP'nin Muğla'nın Milas ilçesi Akbelen'deki maden çalışmalarına ilişkin genel görüşme önergesi için olağanüstü toplandı. Genel kurul salonuna girişinde konuşan MHP lideri Bahçeli "Türkiye'nin gündemi çok yoğun. Muhalefet unsurları her zaman olağanüstü toplantıya çağırabilecek bir gündem bulabilirler. Biz 1 Ekim'e kadar her toplantıda buradayız" dedi.

Haberin Devamı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı. Genel kurula MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Bahçeli, genel kurul salonuna girişinde gazetecilerin sorusu üzerine, "Türkiye'nin gündemi çok yoğun. Muhalefet unsurları her zaman olağanüstü toplantıya çağırabilecek bir gündem bulabilirler. Biz 1 Ekim'e kadar her toplantıda buradayız" dedi.

TBMM ikinci kez olağanüstü toplandı... Bahçeli: Her toplantıda buradayız

Genel kurulda toplantı yeter (200 milletvekili) sayısının bulunması üzerine Akbelen'deki maden çalışmalarına ilişkin siyasi parti grupları adına konuşmalar yapılacak. Konuşmaların ardından, ‘Akbelen’ için genel görüşme yapılmasına ilişkin, CHP’nin verdiği önerge oylamaya sunulacak. 

GENEL GÖRÜŞME TALEBİ REDDEDİLDİ

TBMM Genel Kurulu'nda genel görüşme açılması talebi oylama sonucu reddedildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!