Tatlı küçük yalancılar dizisindeki Bensu Soral kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tatlı küçük yalancılar dizisindeki Bensu Soral kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 13:01

Tatlı küçük yalancılar dizisinin başrol oyuncularından olan Bensu Soral hakkında bilmedikleriniz, merak ettikleriniz haberimizde... Bensu Soral kimdir?

Haberin Devamı

Doğum Tarihi : 2 Şubat 1991
Yaşı : 24
Doğum Yeri : Bursa
Burcu : Kova
Boyu : 163 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Yeşil

Tatlı küçük yalancılar dizisindeki Bensu Soral kimdir

BENSU SORAL KİMDİR?

2 Şubat 1991 yılında Bursa’da doğdu. Bursa İnegöl’de eğitimine devam eden Bensu Soral, burada İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü öğrencisidir. Oyuncu olan Ablası Hande Soral ilk yardım elini ona uzatan kişidir. DiziOyunculari.Biz Ablası Hande Soral da kendisi gibi oyuncudur. Hande Soral daha önce Fatih, Alev Alev, Bir günah gibi, Gecekondu, Küçük kadınlar, Komedi Dükkanı projelerinde rol almıştır. İzleyici tarafından en fazla Küçük kadınlarda oynadığı Armağan Gezici rolü ile bilinmektedir.

Haberin Devamı

Bensu Soral, ekran karşısına geçmesini sağlayan ve ilk dizisi olan, TRT’nin yapımı “Yol Ayrımı” dizisinde rol alarak, beğeni toplamayı başardı. Özellikle Vicdan Dizisi ile çok büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Bir dönem yapmış olduğu modelliği diziler nedeniyle bırakan güzel oyuncu, sinema filmleri çekmek istediğini ve hayatındaki en büyük hayallerinden birisinin de bu olduğunu ifade ediyor. Murat Dalkılıç’ın Kader isimli şarkısına çektiği klipte oynamıştır. Oynadığı dizilerde gençlerin sevgilisi haline gelmiştir. Fiziki özelliklerinden bazıları ise şöyledir; 163 cm boyunda, 55 kilodur. Göz rengi yeşildir. Burcu ise kovadır. Sevgilisi olduğunu biliyoruz ama kim olduğunu daha net olarak öğrenemedik.

BENSU SORAL’IN OYNADIĞI DİZİLER :

Tatlı küçük yalancılar dizisindeki Bensu Soral kimdir

Yol Ayrımı
Vicdan
Boynu Bükükler
Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi

BAKMADAN GEÇME!