Tatlı İntikam 8. bölüm yeni fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 8. bölüm yeni fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 13:32

Tatlı İntikam yeni bölümü için heyecan dorukta. Yarın akşam 8. bölümü ile ekrana gelecek olan Tatlı İntikam dizisinde Pelin ve Sinan arasına soğukluk giriyor. Peki ikili aralarındaki bu soğukluğu düzeltebilecek mi? Tatlı İntikam 8. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Tatlı İntikam 8. Bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Tatlı İntikam dizisinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı. Tatlı İntikam'da Ceyda ve Sinan'ın arasında yaşananlar herkesi şaşırtacak. Pelin bu bölümde de Sinan'ı kıskanmadığına inandırmaya çalışacak. İşte Tatlı İntikam son bölümde yaşananlar...

 

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Pelin ve Sinan arasında soğuk rüzgarlar esiyor! Tatlı İntikam 8. Bölüm 14 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Pelin artık Sinan ile Ceyda arasında bir şeyler olduğundan emindir. Pelin’in küçük planı işe yaramıştır. Ceyda artık daha da güçlüdür. Bu durum Pelin’i çok üzer.

Bu arada restoranda dönen olaylar da Pelin’in kulağına gelir. Öğrendikleri karşısında şoke olan Pelin için Ceyda’nın oyununu bozma vakti gelmiştir.

TATLI İNTİKAM 8. BÖLÜM FRAGMANI - 1

TATLI İNTİKAM 8. BÖLÜM FRAGMANI  - 2

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde aşkı ve vicdanı arasında gidip gelen Pelin Meliha'nın söylediklerini unutamaz. Sinan'ın üzerinde bıraktığı travmanın sandığından daha fazla olduğunu duyunca yıkılır.Sinan Pelin'deki durgunluğun annesinden kaynaklandığını düşünse de Pelin inkar eder.Birbirlerine aşık olmadıklarını her fırsatta kendilerine ve yakın çevrelerine ispatlamaya çalışan Pelin ve Sinan pek de başarılı olamaz. Hakan ve Simay’ın inişli çıkışlı süren evliliğinde bir kırılma noktası yaşandı.

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pelin’in kendi dertleriyle cebelleştiği bir ana denk gelen Simay, ondan destek göremeyince çareyi aynı dertten mustarip olan Süheyla ile kafa kafaya verir.Sinan ise Ceyda'nın evlenme teklifini düşüneceğini söyler. Sinan'da uzak kalmaya çalışan Pelin daha da yıkılır.Pelin ile nasıl bozulduğunu bile anlayamadığını arasını düzeltmenin yollarını arayan Sinan, çareyi evde film izlemenin bir level üstü olan sinemaya gitmekte bulur; ancak Pelin filmi Ceyda ve Sinan'ın birlikte izlemesi için ön ayak olur.

Başak ve Bülent’in organizasyonuyla bir araya gelen Hakan ve Simay evlilik yıldönümlerinde barışırken, Sinan ve Pelin’in ise birbirinden kaçacak yerleri sınırlanmıştı.Sinan’ın flashbacklerinde sürekli karşılaştığımız, onu intihar etmekten son anda vazgeçiren ve bu bölüm gördüğümüz kadarıyla Sinan’ın yaşadığı evin asıl sahibi olan Rüzgar, gezgin ruhunun onu sürüklediği rotadan yurda geri dönüş yaptı. Sarhoş olduğu için Ceyda’yı kapıdan geri çeviremeyen Sinan’a aşkını itiraf etmek için gelen Pelin, üzerinde sadece gömlekle kapıyı açan Ceyda ile burun buruna gelince ne yapacağını bilemedi.

 

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 8. bölüm yeni fragmanında şok

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Leyla Lydia Tuğutlu-Pelin
Pelin, ailenin tek çocuğu olmasından dolayı anne ve babası tarafından prensesler gibi büyütülmüştür. Bir dediği iki edilmeyen Pelin hayatının her döneminde her şeyi elde etmiş ve bu yüzden de biraz şımarıktır. Tıp fakültesini kazanıp başarılı bir diyetisyen olan Pelin’in aşk konusunda bir türlü yüzü gülmemektedir.

Furkan Andıç-Sinan / Tankut
Sinan, severek girdiği tıp fakültesinde aşık olduğu kız tarafından kalbinin kırılması sonucunda okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Bu olay babası ile arasını açmış, Sinan yurt dışına gidip aşçı olmaya karar vermiştir. Fakat babası ile arası hiç düzelmemiş ve yurt dışındayken babasını kaybetmiştir. Sinan, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Kalp kırıklığından dolayı kadınlara kendisini kapatmıştır. İşinde mükemmeliyetçidir.

Haberin Devamı

Zeyno Günenç-Süheyla
Pelin’in annesidir. Kendisi de bir prenses gibi yetiştirildiği için, o da kızını öyle büyütmüştür. Kendisiyle tamamen zıt olan bir adama aşık olup evlenmiştir. Hayatının her döneminde Rıza ile çatışan Süheyla ayrı yaşamalarına rağmen aslında içten içe hala kocasını sevmektedir. Tam bir İzmirlidir.

Ayşenil Şamlıoğlu-Meliha
Meliha, Sinan’ın annesidir. Sinan okulu bırakıp yurt dışına gidince çok üzülmüştür. Sinan’ın hayatını mahveden kızı bulsa bir kaşık suda boğacaktır. O kız, ailesinin dağılmasına neden olmuştur. Bu yüzden Sinan babasını kaybetmiştir. Tam bir geleneksel Türk kadınıdır. Mahalleden çok sevdiği Ceyda’yı Sinan ile evlendirmeye çalışıyordur.

Haberin Devamı

Bülent Seyran-Necip
Necip, Havva’nın işe yaramaz kocasıdır. İç güveysidir. Havva’nın saflığından yararlanarak onunla evlenmiştir. Her zaman köşeyi dönme peşindedir. Bu nedenle her yaptığı zarardır. Her zaman aileyi borca sokmaktadır. Ama yine de akıllanmaz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!