Sonun başlangıcını fotoğraflar

Güncelleme Tarihi:

Sonun başlangıcını fotoğraflar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 21:53

PROFESÖR Dr. Işık Akgün’ün ‘Başlangıç mı? Son mu?’ adlı sergisi önceki akşam FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampusu’nda açıldı.

Haberin Devamı

Fotoğraf Eğitim Vakfı Başkanı Akgün, ikinci kişisel sergisinde, çok katmanlı fotoğraflarıyla gördüğümüz şeylerin, görmediğimiz yönlerini sorgulamamızı sağlıyor.

Uzaktan bakıldığında kum tepesi gibi görünen bir doğa parçasında kurumuş bir yaprağı, eriyen buzulların içinde gizli insan siluetlerini üst üste eklediği görüntülerle bir araya getiren Akgün, fotoğrafları için “Bakışımızı yönelttiğimiz ve retinamızda oluşan imajların derinliklerine inip onları birer dünyanın sözcüklerine ve anlam yüzeylerine dönüştürüyorum” diyor. Dr. Işık, bir araya gelmez gibi görünen birçok nesneyi bir araya getirdiği fotoğraflarında aynı zamanda küresel ısınmanın etkilerine işaret ediyor. ‘Başlangıç mı? Son mu?’ adını verdiği sergisinde, iklim değişikliğinde sonun başlangıcını gösteriyor. 21 Mayıs’a kadar devam edecek sergi, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampusu, Muvaffak Benderli Salonu Fuayesi, Teşvikiye Cad. No: 6 Nişantaşı adresinde ziyaret edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!