Siirt'te aşırı yağış: Ölü ve yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Siirtte aşırı yağış: Ölü ve yaralılar var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 08:11

SİİRT’in Şirvan İlçesi'ne bağlı Soğanlı Köyü'nde bu sabaha karşı aşırı yağış nedeniyle Cemal Coşkun’a ait toprak damlı evde göçük meydana geldi. 8 kişilik aileden baba Cemal Coşkun ile 2 oğlu öldü, anne ve 4 çocuğu köylüler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Haberin Devamı

Şirvan İlçesi'ne bağlı Soğanlı köyünde saat 02.30 sıralarında aşırı yağış nedeniyle Cemal Coşkun’a (37) ait toprak damlı evde göçük meydana geldi. 8 kişinin bulunduğu evde Cemal Coşkun, çocukları 5 yaşındaki Ömer ve 15 yaşındaki Yusuf Coşkun olay yerinde öldü, eşi ve 4 çocuğu köylüler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Anne Cemile (37) ile çocukları Gamze (2), Sinan (9), Zeynel (13) ve Büşra (11) Coşkun'un tedavisi Siirt Devlet Hastanesinde sürüyor.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, hastaneye gelerek yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Coşkun ailesi fertleri ile görüşen Kuş, olayda hayatını kaybeden baba ve iki çocuğu için başsağlığı dileklerinde bulundu.

Öte yandan köyde oturan amca Cevdet Coşkun, hastanede yaptığı açıklamada, olayın 02.00 sularında yaşandığını, evin eski olması nedeniyle yağmurun etkisi ile çökmenin meydana geldiğini düşündüklerini belirtti.

Haberin Devamı

Evin bulunduğu alana gittiklerinde yattıkları bölümün çöktüğünü gördüklerini, etraflarını kazarak nefes almalarını sağladıklarını anlatan Coşkun, daha sonra köydekilere durumu haber verdiklerini söyledi.

İlk olarak yaralılara ulaştıklarını, hayatını kaybeden kardeşi ve iki yeğenine ise yaklaşık yarım saat sonra ulaşabildiklerini ifade eden Coşkun, "Ulaştığımızda Hakk'ın rahmetine kavuşmuşlardı" dedi.

Siirtte aşırı yağış: Ölü ve yaralılar var

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!