Şebnem'in açıklamaları ortalığı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Şebnemin açıklamaları ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2006 00:00

Son sevgilisi İlhan Doğan'dan olaylı bir şekilde ayrılan Şebnem Schaefer'ın eski sevgilileri Özcan Deniz ve Şenol İpek için "biseksüel" demesi ortalığı karıştırdı.

 

Haberin Devamı

Son sevgilisi İlhan Doğan'ın, Antalya'da Nevzat Bektaş adlı bir gençle havuzda yüzerken objektiflere yakalanması üzerine, "Artık bakirelik raporunu gösteremez" dediği Şebnem Schaefer'ın, eski sevgililileri Özcan Deniz ile Şenol İpek'in için "biseksüel" (her iki cinse de ilgi duyan) demesi ortalığı karıştırdı. Özcan Deniz ile Şenol İpek'in de çarpık ilişkileri olduğunu ileri süren Schaefer, "Ben ilişkilerine şahit olmadım ancak cep telefonlarına gelen mesajlardan haberdar oldum. Ben böyle açıklamalardan rahatsız oluyorum. Ama insanlara öyle suçlamalar getiriliyor ki insanın kendini savunması gerekiyor. Ben hep o bekaret reporunu gösterirken duyduğum üzüntüyü anlatamam" demişti.

 

/images/100/0x0/55eb106ef018fbb8f8a8b5a1
Özcan Deniz

Haberin Devamı
O kızla mahkemede hesaplaşacağız

Özcan Deniz, Şebnem Schaefer'ın açıklamalarıyla ilgili Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı: "Bir kere şunu söyleyeyim. O kızla mahkemede hesaplaşacağız. Avukatlarımla görüntüleri izledim. Gerçi orada kıza bazı şeyleri zorla söyletme var ama bu iş mahkemeye gidecek. Herkes benim cinselliğime takmış durumda. Benim öyle olmamı istiyorlar gibi bir hava var. Öyle değilim, daha önce de bunu çok kez söyledim. Ama ortaya çıkıp da bazı kesimleri üzmek istemem. Sonuçta bir sürü entelektüel gay var. Saygımdan susuyorum. Benim üzerimden reyting yapılmak isteniyor, bu çok açık. Ben işimle gündeme gelen biriyim. Ortaya çıkıp sahte gündemler yaratmıyorum.

İlhan Doğan

6 ay evde yaşadık nasıl bakire olur

/images/100/0x0/55eb106ef018fbb8f8a8b5a3
Eski sevgilisi Şebnem Schaefer'ı Antalya'da Nevzat Bektaş adlı bir gençle havuzda yüzerken görüntülenmesi üzerine ilişkisini bitirdiğini açıklayan İlhan Doğan, havuz olayı patlak verdikten sonra birlikte açıklama yapıp, dedikoduları engelleyelim dediğini, bunu Şebnem Schaefer'ın kabul etmediğini söyledi. Şebnem Schaefer'ın neden olduğu skandallarla uğraşmaktan bıktığı için ayrıldığını söyleyen Doğan, "Altı ay bir evde yaşadık. Nasıl bakire olur. Kendi kendini çamurdan çamura atıyor. Önceki gün Star'ın gecesine gittim. Biri dedi ki, 'İlhan abi bomba patladı. Şebnem Özcan Deniz ve Şenol İpek için böyle konuştu' dedi. Şok oldum, bu kız ne kadar salak dedim, bu insanlar sana ne yaptı, onun için yoruldum ben artık bunları çekmekten. Artık ben Şebnem'e inanmıyorum. Şebnem kadın gibi kadın olamadı" dedi.

Haberin Devamı
Şebnem Schaefer

/images/100/0x0/55eb106ef018fbb8f8a8b5a5
Bakire raporunu İlhan istedi

İki gündür açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şebnem Schaefer, Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra basına bakire raporunu göstermesini İlhan Doğan'ın istediğini söyledi. İlhan Doğan'ın evinde kalmadığını yineleyen Schaefer şunları söyledi: "Bu ilişki havuz ilişkisinden hir hafta öncesinde konuşmuyorduk. Sonra bu havuz olayı çıkınca da konuşmadığımız için babama İlhan'a haber ver dedim. Babam da haber verdi fakat İlhan hiç ilgilenmedi. Bu havuzdaki insanla aile dostu oluyoruz. Aldatma olamaz. Ben birini sevdim mi tam severim. Sürekli annemi söylüyordu. Yok işte annemi çok dinliyormuşum diyordu. Annemle benim ilişkimi kıskandı. Bundan sonra adamlık raporunu soracağım. Yeter artık terk edilmeyi kabul edin. Bu kadar açık mı söyleyeceğim. Bitti diyorum terk ettim seni diyorum. Arkamdan böyle konuşmasın. Bu kadar kötüysem niye hala bana birkaç gün öncesine kadar mesaj atıyor. Gelinlik hazır diyor. Bana mesajlar yazma lütfen. Benimle bağını kopar..." Şebnem Schaefer'ın annesi ise "Kızım ömür boyu raporla gezecek, sizin gibi erkekler yüzünden" dedi.

Haberin Devamı
/images/100/0x0/55eb106ef018fbb8f8a8b5a7
Şenol İpek o
rtada yok

Şebnem Schaefer'ın Özcan Deniz'le bareber "biseksüel" dediği Şenol İpek ise sessizliğini koruyor. İpek'in eski ortağı Serdar Aslan, üç aydır İpek'e ulaşamadığını belirtti ve "Şenol, üç aydır ortalarda yok. Önce ortağımdı, sonra sanatçımız oldu. Bana 450 bin dolar borcu var. Ben bulamıyorum. eğer siz bulursanız beni haberdar edin. Son zamanlarda iyice alkolik olmuştu. Davranış bozukluğuyla beraber sapkın hareketleri de vardı. O yüzden ortaklığımızı bitirmiştik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!