Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman bitecek?

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman bitecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 10:54

Sağlık Bakanlığı personel alımı, 2017/3 tercih dönemi ile işleme alınacak. Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni (ATT), Sosyal Çalışmacı gibi alanlara yapılacak olan Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu, 2017/3 tercih döneminde değerlendirilecek. Peki, toplam 3 bin 890 kişinin kadroya alınacağı Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan personel alımı duyurusu için son günlere giriliyor. 2017/3 tercih döneminde toplam 3 bin 890 kişinin alınacağını duyuran Sağlık Bakanlığı, alım dahilinde Hemşire, İlk ve Acil Yardım Teknisyeni gibi branşlara geniş yer ayıracak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? İşte, branş dağılımı ve merak edilen detaylar

SAĞLIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı kurumun resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirildi. 3 bin 890 kişinin istihdam edileceği başvurular bugün başladı. İşte, kurumun gerçekleştirdiği açıklamanın detayları;

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamındaistihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 3.890 sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİH KILAVUZU

http://www.osym.gov.tr/TR,13007/kpss-20173-saglik-bakanligi-ve-turkiye-kamu-hastaneleri-kurumunun-pozisyonlarina-yerlestirme-icin-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html.

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının bulunduğu KPSS-2017/3 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlandı.

Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2016-KPSS Lisans,  ön lisans ve ortaöğretim düzeyindeki pozisyonlar için 2016-KPSS Ortaöğretim - Ön Lisans sınav sonuçları kullanılacaktır.

Adaylar tercihlerini, 2 – 9 Mart 2017 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir. ÖSYM’ye veya Sağlık Bakanlığı’na posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Perfüzyonist pozisyonunda tercih yapmak isteyen adayların, tercih işlemlerinin başlayacağı 2 Mart 2017 tarihinden önce mutlak suretle Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Anılan Başkanlığın duyurularına istinaden daha önce başvuru yapmış ve bilgileri alınmış adayların  tekrar başvurmalarına gerek yoktur.

Haberin Devamı

Sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının unvan/branş ve öğrenim düzeylerine göre dağılımı ekte gösterilmiştir

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman bitecek



 

BAKMADAN GEÇME!