Rihanna ünlü şarkıcıyla yakalandı...

Güncelleme Tarihi:

Rihanna ünlü şarkıcıyla yakalandı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2014 11:25

Ünlü şarkıcı Rihanna yeni sevgilisi Drake ile konser çıkışı Paris'te kameralara yakalandı.

Haberin Devamı

Birkaç hafta önce çıkan Rihanna-Drake aşkı iddiaları gündeme otururken ünlü çiftin bir türlü birlikte görüntülenememesi iddiaları kesinleştirememişti. Ünlü şarkıcının doğum günü için Aspen'de tatil yaptığı ve tatil dönüşü Los Angeles'a dönmesi gerekirken Paris'ten çıkması kafalarda soru işareti yaratmıştı.

Ünlü güzelin sevgilisi Drake için Paris'e geldiği iddia edilirken ünlü çiftin Paris'in ünlü bir restorantında yemek yediği magazin basının haber aldığını öğrendiğinde çiftin ayrılarak farklı kapılardan kaçtığı belirtilmişti.

Dün ünlü rapçi Drake'in Paris'teki konserine giriş yaparken görüntülenen Rihanna'nın yakın saatlerde çekilen yeni fotoğrafları iddiaların gerçeğe kavuşmasını sağladı.

Daily Mail'in haberine göre, Ünlü şarkıcılar Rihanna ve Drake konser çıkışı birlikte araca binerken görüntülendi. Güzel şarkıcı Rihanna ile 27 yaşındaki Kanadalı rapçinin rahat tavırları gözlerden kaçmazken ünlü çiftin yakın arkadaşları ile birlikte restorantta kutlama yemeği yerken görüntülendi.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin yakın arkadaşları ile Paris'teki bir restorantta buluştuğu görüntülenirken iddialara göre yemek sonrası tüm kafilenin kutlama için Paris'in en ünlü gece klüplerinden Soixante Dix Neuf'ta sabaha kadar eğlendikleri belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!