E-bordro maaş sorgulama ekranı! E-Devlet E-bordro görüntüleme

Güncelleme Tarihi:

E-bordro maaş sorgulama ekranı E-Devlet E-bordro görüntüleme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2018 18:07

E bordro maaş sorgulama ekranı üzerinden 2018 yılının ilk maaşlarını görüntülemek isteyen vatandaşlar, maaşlarında herhangi bir fark olup olmadığını bu şekilde öğrenebilecek. E-Devlet üzerinden kolayca erişim sağlanacak olan E-Bordro maaş sorgulama ekranı, maaşa yansıyan tüm kalemleri döküman halinde ekrana getirecek. İşte, E-Bordro sorgulama ekranı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ocak ayı maaş bordrosu sorgulama işleminin nasıl yapılacağı yüz binlerce memur tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Bilindiği üzere her ayın 14'ünde memur maaşları bordroları yayınlanıyor. Böylece memurlar maaşlarındaki hareketleri görme fırsatı buluyor. Peki, e-Devlet üzerinden maaş bordrosu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

e-BORDO MAAŞ SORGULAMA İŞLEMİ e-DEVLET'TE

Bilindiği üzere her ayın 14'ünde memur maaşları bordroları yayınlanıyor. Böylece memurlar maaşlarındaki hareketleri görme fırsatı buluyor. Maliye Bakanlığı tarafından paylaşılan bordrolara artık internetten ulaşmak mümkün. Bir dönem Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden memurların sorgulamasına açılan bordrolar artık buradan değil, e-Devlet sisteminden görüntülenebiliyor. e-Devlet Kapısı'ndan e-Bordro sorgulama işlemini yapmak için sadece T.C. Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girmek yeterli oluyor. Böylece çok kısa sürede istediğiniz tüm bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

e-BORDRO SORGULAMA EKRANI

e-DEVLET GİRİŞİ

E Devlet portalına girişler www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılmaktadır. bu adrese girenler burada T.C. kimlik numarası ve E Devlet şifreleri ile giriş yapabilirler. Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan arama kutucuğuna E Bordro yazarak bordro sorgulamaya gidebilirsiniz.

Ya da "https://www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama" adresine girerek giriş yapabilir ve bordronuzu sorgulayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!