MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

Güncelleme Tarihi:

MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2021 23:44

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde kirpi aracına teröristlerce yapılan saldırıda, 2 askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığını duyurdu.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 24 Temmuz 2021 tarihinde bir üs bölgemize intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

ŞEHİTLERİN CENAZESİ GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMU’NA GETİRİLDİ

Şehit olan 2 askerin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Yaralı 2 asker ise Kilis Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

Hastaneye Kilis Valisi Recep Soytürk, Garnizon ve 1inci Hudut Alay Komutanı Piyade Kıdemli Albay Soner Oruçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan’ın geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR'DAN ŞEHİT ASKERLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerce Kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan askerler İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney ve İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan için başsağlığı diledi.

Akar, Bakanlığın sosyal medya hesabından yayımlanan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kahraman silah arkadaşlarımız, 24 Temmuz 2021 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!