KöpeÄŸini kurtarmak isterken boÄŸuldu

Güncelleme Tarihi:

Köpeğini kurtarmak isterken boğuldu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 12, 2010 08:16

İstanbul Sarıyer'de denize düşen köpeğini kurtarmaya çalışan Mehmet Üner dengesini kaybederek kendisi de sulara gömüldü. Kurtulmak için bir süre çırpınan Üner boğularak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KÖPEĞİNİ KURTARIRKEN ÖLDÜ - FOTO GALERİ



Kireçburnu Sahili'nde dün gece saat 02.00 sıralarında bir erkeÄŸin denizde çırpındığını gören vatandaÅŸlar olayı polise haber verdi. Polis, yapılan ihbarı hem itfaiyeye hem de Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Botla denizde yapılan aramada 62 yaşındaki Mehmet Ãœner’in cesedine ulaşıldı. Ä°skeleye çekilen ceset itfaiyenin de yardımıyla denizden çıkartıldı. Yapılan incelemenin ardından ceset Sarıyer Ä°smail Akgün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin haber vermesiyle olay yerine gelen Mehmet Ãœner’in kızı denizden kendi çabalarıyla kurtulan köpekleri Dost’u alarak evlerine götürdü.Â

'DOST' KENDİNİ DENİZE ATIYOR SAHİBİ ÇIKARIYORDU

Mehmet Üner’in yakınlarıyla birlikte Tarabya Polis Merkezi’ne gelen bir komşusu, daha önce de sahibi Mehmet Üner'in 2 kez denize düşen 'Dost' isimli köpeğini denize atlayarak kurtarıldığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!