Kılıçdaroğlu: Çok badire atlattık umutsuzluğa kapılmayın

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Çok badire atlattık umutsuzluğa kapılmayın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 07:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul ve İzmir’in ardından dün de Ankara örgütüyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Biz çok badire atlattık, umutsuzluğa kapılmayın, çalışmaya devam edeceğiz” dedi ve az oy alınan yerlerde birebir çalışılmasını istedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı başkanlığında ilçe başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, son seçimlerde az oy aldıkları yerlere odaklanmalarını istedi. “Özellikle çok az oy aldığımız bir, iki, üç sandıklı yerlere odaklanın. Özel olarak oralara gidip, birebir propaganda yapılmalı. Orada tek tek insanlara dokunarak kendimizi anlatmamız lazım” dedi. “Ortak söylem” uyarısında da bulunan Kılıçdaroğlu, “tekrarın gücü” diyerek genel başkan olarak söyledikleriyle birlikte parti söylemlerin sokağa çıkılıp tekrar tekrar anlatılmasını da istedi. 

O ALGIYI YIKMALIYIZ

Toplumdaki odak gruplara yönelik özel çalışmalar yapılmasını da isteyen Kılıçdaroğlu, “Özellikle muhafazakâr kesimdeki partimize yönelik, ‘cami yıktılar, yaktılar’ gibi algıları yıkıp ortadan kaldırmamız lazım. Bunun için ise örgüt mensuplarımızın her konuda bilgili, donanımlı olmaları lazım” dedi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu: Çok badire atlattık umutsuzluğa kapılmayın

ÇOK BADİRE ATLATTIK

Yerel seçimlere yönelik uyarılarda da bulunan Kılıçdaroğlu, hep birlikte çok çalışacaklarını söylerken, “Umutsuzluğa kapılmayın. Biz çok badire atlattık. Önümüzdeki seçimler çok önemli. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu’nun, bu hafta sonu kurultaylarını tamamlayacak Ankara örgütünün yeni yöneticileriyle önümüzdeki hafta, akşam yemeğinde bir araya geleceği de bildirildi.

KİTAP SİTEMİ: KİMSE KAPAĞINI AÇMIYOR

Kemal Kılıçdaroğlu, “Parti olarak sosyal demokrasiye ilişkin birçok kitabı Türkçeye çevirip yayınladık. Yine sosyal demokrasiye dair farklı kitaplar da yayınladık. Ama  kimse kapağını açmıyor bunların. Bu kitapları mutlaka okuyun” serzenişinde de bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!