Kayıp Nehir'in cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp Nehirin cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 14:35

Van'ın Gürpınar ilçesinde yaklaşık 4,5 ay önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir'in cesedi, evinin 50 metre ilerisinde bir metre derinliğindeki bataklık alanda bulundu.

Haberin Devamı

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim 2014'te evinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'a ait olduğu ileri sürülen bir çocuk cesedi bulundu. Cesedin, Nehir'e ait olup olmadığı araştırılıyor.

NEHİR BURADA BULUNDU / FOTO GALERİ

Kayıp Nehirin cesedi bulundu
AYLARDIR ARANIYORDU


Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir'in cesedini evinin 50 metre ilerisinde bir metre derinliğindeki bataklıkta gören bir vatandaşlar, durumu ailesine bildirdi.

Haberin Devamı

Kayıp Nehirin cesedi bulundu

NEHİR BÖYLE ARANMIŞTI / FOTO GALERİ

Bataklığın bulunduğu yere gelerek Nehir'i giydiği kıyafetlerden teşhis eden baba Erkan Aslan, jandarmaya haber verdi. Köye gelen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, Nehir'in bulunduğu yerdeki incelemeleri devam ediyor.

Kayıp Nehirin cesedi bulundu


OLAY

Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan 4 yaşındaki Nehir Aslan, 29 Ekim'de kaybolmuştu. Küçük kızın bulunabilmesi için mahalle ve çevresinde atlı birliklerle jandarma ve AFAD ekiplerince helikopter destekli yaklaşık 20 gün boyunca arama çalışması yapılmıştı.

Haberin Devamı



VALİLİK’TEN NEHİR AÇIKLAMASI

Van Valiliği, bugün Kırkgeçit Mahallesi’nde bulunan ve babası Erkan Aslan’ın da teşhis ettiği 4 yaşındaki Nehir’le ilgili yazalı açıklama yaptı. Bulunan cesedin 29 Ekim 2014 tarihinde kabyol Nehir Aslan’a ait olduğunun değerlendirildiği açıklamada şöyle denildi:

"13.03.2015 günü saat 12.51 sıralarında Kırkgeçit Mahallesinde su kanalında 5-6 yaşlarında bir çocuk cesedinin bulunduğu ihbar edilmiştir. Olay mahallinde Kırkgeçit J.Krk.K.lığı ekiplerince gerekli emniyet tedbirleri alınarak Gürpınar Cumhuriyet Savcısına, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bilgi verilmiştir. Yapılan ilk araştırmada cesedin 29 Ekim 2014 tarihinde kaybolan Nehir Aslan’a ait olduğu değerlendirilmektedir. Gürpınar Cumhuriyet Savcılığınca tahkikat sürdürülmektedir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!