İYİ Parti’den yanıt: Biz evimizdeyiz

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti’den yanıt: Biz evimizdeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2020 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik “Çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır” sözlerine İYİ Partililerden yanıt geldi. Partililer, sosyal medyada “Benim EVİM Sensin” başlıklı paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

Bahçeli’nin sözlerini değerlendiren İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, özetle şunları söyledi: “83 milyonun içine sığacağı büyük bir ev hayalimiz var. O hayalimiz için alın teri döküyoruz. Durduğumuz yer de bütün bir memleketi bir evin içinde mutlu, huzurlu güvenli yaşamaları için gayret etmekten ibaret. Dolayısıyla biz evimizdeyiz. Kişisel olarak Devlet Bey’i anlamaya çalışmaktan vazgeçeli çok oldu. Kastedilen şey bir ev ise 83 milyonun içinde huzurla yaşayacağı büyük bir ev bizimki. Ayrısı gayrısı olmayan, kimsenin horlanmadığı büyük ve huzurlu bir ev hayalimiz var. İYİ Parti’de büyük bir ev hayaliyle mücadele ediyoruz. Devlet Bey’in kurultaylardan önce de benzer çağrıları Sayın Genel Başkan’a yapar. ‘Buluşalım, barışalım, karışalım’ çağrısı yapar, kendi tasarrufudur. Biz, cumhur ittifakının özelde; hususi olarak da AK Parti’nin siyasi olarak bundan sonra ihtiyaç duyduğu güç odaklarından biri değiliz. Bizim Cumhur İttifakı ile beraberlik gibi gündemimiz yok.”

Haberin Devamı

İYİ Parti Mali İşler Başkanı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır da “Biz zaten evimizdeyiz. Başkalarının kuyruğuna takılıp, evin yolunu kaybedenler düşünsün” dedi.

BAKMADAN GEÇME!