İngiliz Kraliyeti'nin yeni üyesini böyle duyurdu

Güncelleme Tarihi:

İngiliz Kraliyetinin yeni üyesini böyle duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2013 11:25

Cambridge Düşesi Kate, tahtın üç numaralı vârisi olacak bebeğini dün dünyaya getirdi. Bebeğin doğumunu ise sarayın tellalı duyurdu.

Haberin Devamı

İngiltere Kraliyeti'nin son üyesi ve gelecekteki velihatının doğumu Buckingham Sarayı’nın tellalı 76 yaşındaki Tony Appleton tarafından duyuruldu.

Doğumun gerçekleştiği St. Mary’s Hastanesi’nin merdivenlerine çıkan Appleton, Cambridge Dük ve Düşes’inin ilk bebeklerinin doğumunu dünyaya bu görüntüler ile duyurdu.

BUCKINGHAM SARAYI'NIN TELLALI TONY APPLETON / FOTO GALERİ

TONY APPLETON KİMDİR

Tony Appleton, Uluslararası Şölen Yöneticileri Lonca'sının üyelerinden biri. Kariyerine eğlence sektöründe başlayan Appleton, İngiliz Kraliyet Sarayı'nda bu alanla ilgili eğitim almış.

Appleton, çok çeşitli organizasyonların protokollerine aşina ve görev için çağırıldığı davetlerde başarılı bir şekilde işini yürütebiliyor.

Yapılan organizasyonun çeşidi ne olursa olsun Appleton görevini yapmaya hazır ve onun bir davete katılması organizasyonun havasını başka bir boyuta taşıyor, ortama mükemmel bir "son dokunuş" katıyor.

Haberin Devamı

Tony Appleton'ın katıldığı organizasyonlar arasında her kültürden düğün organizasyonu, açılış seremonileri, ödül törenleri, doğum günleri, kokteyller, ürün tanıtımları var.

Appleton'ın dün Kraliyet bebeğinin doğumunu duyurmak için üstlendiği "Saray Tellallığı" görevi ise İngiltere'de çok eskilere dayanıyor. İlk olarak Antik Yunan çağında ortaya çıkan tellallık görevi şehirlere haber duyurmak için kullanılmış. Sonradan Avrupa'da kullanımı yaygınlaşan bu görev İngiltere'de hala dün uygulandığı gibi sembolik ve geleneksel bir öneme sahip.

DOĞUMU BÖYLE DUYURDU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!