İhsanoğlu startı Yozgat’ta verecek

Güncelleme Tarihi:

İhsanoğlu startı Yozgat’ta verecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 01:18

CHP- MHP’nin ortak çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyasına dedesi Hacı Aziz Bey’in yaklaşık 170 yıl önce yaptırdığı ve geçtiğimiz yıllarda restore edilerek Yozgat Bozok Üniversitesi’ne bağışlanan Ağvanlıoğlu Hacı Aziz Konağı’ndan başlayacak. İhsanoğlu’nun seçim üssü de İstanbul olacak.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU İLE ALMANYA’YA GİDECEK

İhsanoğlu startı Yozgat’ta verecek
Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, “resmi” olarak başlayacak seçim kampanyası öncesindeki ilk “seçmen” buluşmasının ise Almanya’da yapılması planlanıyor. Almanya ve çevre ülkelerdeki kanaat önderleriyle 27 Haziran’da bir araya gelmeyi planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gezisine İhsanoğlu’nu da davet etti. İhsanoğlu’nun davete olumlu baktığı öğrenildi. Tek çekince ise ziyaretin adaylık başvurusunun başlayacağı 29 Haziran’dan önce yapılacak olması.

İHSANOĞLU SEÇİM OFİSLERİ AÇILACAK

Cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurularının 3 Temmuz’da tamamlanmasının hemen ardından Yozgat’tan başlayacak İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına “CHP ve MHP” gölge destek verecek. Tüm illerde “Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Ofisleri” açılacak.

Haberin Devamı

Ofislerin organizasyonu CHP-MHP’nin il teşkilatları ile il milletvekillerinin koordinasyonda bağımsız isimler tarafından yürütülecek. “Seçim Mitingi” yapmayı düşünmeyen İhsanoğlu ziyaret ettiği kentlerde sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

OTOBÜSLER İHSANOĞLU’NA TAHSİSLİ

CHP ve MHP, İhsanoğlu’na vereceği teknik altyapı arasında “Otobüs” de bulunuyor. CHP ve MHP’nin seçim otobüsleri her iki partinin amblem ve sloganlarını taşımaksızın “Ekmeleddin İhsanoğlu” fotoğraf ve kampanya sloganlarıyla giydirilecek. İhsanoğlu için yapılacak yardımlar için açılacak banka hesabının ise bir kamu bankasına ait olması planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!