Hayat Şarkısı dizisi 16. bölüm fragmanında kötü haber!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 16. bölüm fragmanında kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 10:16

Kanal D'nin heyecanlı dizisi Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı'nd Hülya, Kerim'den ayrılıyor. Kerim, Hülya'yı ikna edebilecek mi? Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Hayat Şarkısı son bölümde yer yerinden oynadı. Hülya, Kerim'i terk etti. Son bölümün hemen ardından 16. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Hayat Şarkısı 16. bölüm fragmanı ve son bölümde izleyemedikleriniz..

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 16. Bölüm Fragmanı yayında! Hülya, Kerim'i terk ediyor; aralarındaki tüm köprüleri yıkıyor!

Hülya'yı tek yakalayan sürpriz isim kim? Hayat Şarkısı yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

 HAYAT ŞARKISI 16. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, herkesin sonunu getirecek bir plan yapıyor!

Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Acilen, gece yarısı Müfit’in ofisinin önünde, üstelik yanında Mahir ile ne yaptığını Kerim’e ve Cevher Ailesi'ne açıklayacak bir sebep bulmak zorundadır.

Melek’e ulaşamayan Hüseyin, çok endişelidir ve Melek’i bulmak için her çareye başvurmaktadır. Zeynep ise, Hüseyin ile bir aile olarak kalma ümidini kaybetmektedir. Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 15.BÖLÜM İZLE

 HAYAT ŞARKISI'NDA YENİ OYUNCULAR

Hayat Şarkısı’ ndaki Filiz karakterinin ablası olarak diziye katılan Filiz Ahmet; "Severek takip ettiğim bir diziydi, kadrosuna katılmış olmaktan dolayı mutluyum” derken, Melek karakterinin eski bir arkadaşı Kemal olarak diziye katılan Uğur Karabulut ise “Bu salı Hayat Şarkısı'na Kemal karakteriyle dahil oluyorum. Kemal'in kimlerle nasıl bağlantıları var, hangi dengeleri nasıl etkileyecek hep beraber göreceğiz.” dedi.

Hayat Şarkısı dizisi 16. bölüm fragmanında kötü haber

Hayat Şarkısı dizisi 16. bölüm fragmanında kötü haber

Hayat Şarkısı dizisi 16. bölüm fragmanında kötü haber

 

 

BAKMADAN GEÇME!