Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte 30-31 Ekim hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 30-31 Ekim hava durumu tahminleri
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 29, 2021 15:12

Ekim ayının son hafta sonu tatili öncesi hava durumu araştırmaları hız kazandı. Serin havanın kendini hissettirdiği son günlerde, vatandaşlar hafta sonu planı yapmak adına Meteoroloji'den gelecek son dakika açıklamalarına odaklandı. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Doğu'da 4 ilin yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Doğu Anadadolu bölgesindeki Erzurum, Erzincan, Kars ve Ağrı'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olacak. İşte, 30-31 Ekim hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Sivas, Tokat, Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Erzurum çevreleri ile Erzincan, Muş, Bingöl, Tunceli ve Bitlis’in yüksek kesimleri, Van’ın güneyi ve batı, Hakkari’nin kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde beklenen yağışların; Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Hakkari, Diyarbakır, Şırnak çevreleri ile Van’ın güney ve batı, Erzurum'un güney kesimlerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Â

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 30-31 Ekim hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak İşte 30-31 Ekim hava durumu tahminleri

BAKMADAN GEÇME!