Evinde kumar oynatıyor

Güncelleme Tarihi:

Evinde kumar oynatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2010 10:29

Bir manken ve şarkıcı çiftin evlerinde ağırladıkları yakın dostlarıyla 100 dolar açılışla poker oynadığı öne sürüldü. Takvim gazetesinde yazılanlara göre, söylentiler akıllara; Çağla Şikel ve Emre Altuğ'u getirdi.

Haberin Devamı

Çağla Şikel'den çok özel kareler / Foto Galeri

Ünlüler ve bebekleri / Foto Galeri

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Foto Galeri

Magazin sitesi ayakligazete'nin yazarı Sercan Kazancı'nın kaleme aldığı "Poker aşkı yakacak" konulu yazı, ünlüler dünyasındaki yeni bir modayı gözler önüne serdi. Alişan'ın askerliğe veda gecesinde kulak misafiri olduğu olayı yazan Kazancı, "Çok ünlü bir model, oyuncu, sunucu ve yeni anne olan bir ünlümüzün, yakışıklı pop şarkıcısı eşiyle" evlerinde poker partisi verdiğinden bahsetti. İddialara göre; ünlü çift, poker partisine katılan arkadaşlarından 100 dolar alıyor.

MASA SAYISI ARTTI

Kulaktan kulağa yayılan partilerine ilgi fazla olunca, masa sayısını 2'ye çıkartan ünlü çift, Alişan'ın veda gecesinde bu partilerini kahkahalarla dostlarına anlattı. İddialara göre; bu partilere katılanlar arasında birçok ünlü bulunuyor.

Haberin Devamı

Sercan Kazancı, bu yazısında açıkça isim vermese de; yazdığı özellikler akıllara Çağla Şikel ve Emre Altuğ'u getirdi. Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti, bütün boş vakitlerini Acarkent'teki lüks villalarında geçiriyor.

DİĞER HABERLER

  

  

 

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!